Vanwege de grote vraag naar zonnepanelen nemen wij momenteel geen nieuwe klanten aan.

Lees meer
Doe de dakscan

Samen woningen verduurzamen

Woningcorporaties staan voor de uitdaging om te verduurzamen. In 2030 moet de gehele woonvoorraad op energielabel D zitten en in 2050 zelfs volledig klimaatneutraal zijn. Om deze doelen te halen, is de huurder van groot belang.

Uw huurders ook laten besparen met zonnepanelen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Whitepaper gedragsverandering

Een energieneutrale toekomst voor de woningsector staat of valt bij bewoners. Maar hoe stimuleer je huurders tot duurzame gedragsverandering? Voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren is dit een terugkerende uitdaging, voor ons prioriteit nummer 1. Onze ervaringen en onderzoeksresultaten bundelden we in een whitepaper.

Download de whitepaper

Case study meergezinswoningen

Meergezinswoningen verduurzamen? Dat brengt uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld op het gebied van doelstellingen, kenmerken van het gebouw, belanghebbenden en behoeftes. Voor iedere uitdaging bestaat een passende oplossingen. Op basis van een aantal van onze business cases leggen we in onze case study uit hoe je doelstellingen m.b.t verduurzaming van hoogbouw gemakkelijk realiseert.

Download de case study

Eengezinswoningen

Zonnestroom speelt een belangrijke rol voor de toekomst. We voorzien verschillende daken van onze systemen. Voor eengezinswoningen bieden we een klantgerichte aanpak op maat voor zowel bewoonde- als mutatiewoningen.

Meer over eengezinswoningen

Meergezinscomplexen

Naast grondgebonden projecten voor eengezinswoningen is Sungevity ook partner in verduurzaming van meergezinscomplexen. Onze zonnestroominstallaties zijn geschikt voor zowel collectieve als individuele aansluitingen.

Meer over meergezinscomplexen

Renovatie & nieuwbouw

Bij Sungevity richten we ons op renovaties van bestaande bouw en zijn we onderdeel van grootschalige nieuwbouwprojecten. In deze projecten bieden we samen met alle betrokken partners integrale oplossingen voor toekomstbestendige woningen. Een verbindende energiepartner van begin tot eind en ver daarna.

Meer over renovatie en nieuwbouw

Productiemeters bijplaatsen

Wat gebeurt er na de installatie? Door het bijplaatsen van productiemeters kunnen de zonnepaneleninstallaties constant gemonitord worden. Met behulp van de productiemeters worden de zonnesystemen gemeten. De productiemeters plaatsen wij ook bij non-Sungevity installaties. In combinatie met ons MySungevity monitoringsportaal, een monitoring platform waar de zonnesystemen vervolgens ook op aangesloten kunnen worden, houden alle belanghebbenden constant inzicht in de productie van de zonnepanelen.

Vraag advies aan
Icoon productiemeters zonnepanelen

Onze partners

We bieden al jaren oplossingen aan verschillende woningcorporaties. Samen met onze klanten realiseren we jaarlijks meer dan 4000 installaties op verschillende type huurwoningen. Het belangrijkste aspect hierbij is de volledige ontzorging tot ver na de eerste installatie. Als missiegedreven organisatie gaan wij voor een duurzame langetermijnrelatie. Wij zijn dus niet klaar als de panelen op het dak liggen, maar blijven ook in de jaren daarna nog service verlenen.

Blik op de toekomst

Sungevity is een missiegedreven bedrijf. Ons doel is om zonne-energie de norm te maken, om klimaatverandering tegen te gaan. Wij kijken daarom naar de lange termijn: een duurzame toekomst. Duurzame gedragsverandering speelt hierin een grote rol. Hoe is dit onlosmakelijk verbonden met een succesvolle energietransitie?

Lees hier alles over onze bevindingen

Positieve drive

“Wij hebben voor Sungevity gekozen, omdat het een bedrijf is met een positieve, mooie drive. Waarom een organisatie doet wat ze doet is voor ons heel belangrijk. Sungevity is er ontzettend goed in om op een pakkende manier te brengen waar zij voor staan.”

Paul Duyn, Projectleider Vastgoedbeheer Woonwaard

 

Foto Projectleider Sungevity en Woonwaard

De mensen achter Sungevity

Onze mensen maken Sungevity echt Sungevity. Ontmoet het team achter Sungevity óf maak live kennis onder het genot van een kopje koffie.

Ontmoet het team

Van Rooftop Revolutie naar Huurdakrevolutie

Sungevity werd opgericht door Roebyem Anders, tevens oprichter van de Stichting Huurdakrevolutie. Deze onafhankelijke stichting helpt de verduurzaming bij woningcorporaties te versnellen door kennisdeling. Toen Roebyem de Huurdakrevolutie begon, hadden slechts 2% van de huurwoningen zonnepanelen, tegenover 10% particuliere woningen. In de afgelopen twee jaar heeft de huurdakrevolutie de achterstand ingehaald! Eind 2020 heeft 10% van de woningcorporatiehuurdaken zonnepanelen.

In gesprek met Roebyem
roebyem anders over sungevity