Doe de dakscan

Zonnepanelen voor woningcorporaties

Iedereen heeft recht op een betaalbare energierekening en een duurzame woning. Daarom helpen wij woningcorporaties bij het verduurzamen van hun woningvoorraad. Zonnepanelen voor eengezinswoningen tot meergezinswoningen en van renovatie tot nieuwbouw, onze jarenlange ervaring maakt Sungevity dé zonnepartner.

Vrijblijvend advies van een expert

Projectmanagement van A tot Z

Het plan van aanpak start bij een efficiënte projectvoorbereiding. Onze solar engineers berekenen op afstand het zonnepotentieel per complex of woning, waarna iedere huurder een individueel zonnepanelen aanbod ontvangt. Iedere woningcorporatie wordt volledig ontzorgd door een vaste projectmanager. Onze projectmanager is verantwoordelijk voor uitvoering en coördinatie van het project van A tot Z.

Ontmoet het team

De huurder staat altijd centraal

Iedereen moet kunnen profiteren van de energietransitie, maar hoe overtuig je huurders van de voordelen van zonnepanelen? Ons huurdersteam enthousiasmeert huurders op persoonlijke wijze voor zonnestroom. Denk hierbij aan een plan op maat voor elke huurder, open-dak-dagen, advies aan de deur en een vast aanspreekpunt.

Ontdek hoe we huurders overtuigen

Safety first

De weg naar een veilig en betrouwbaar zonnesysteem begint bij het kiezen van de juiste duurzaamheidspartner. Onder begeleiding van onze technisch specialisten die o.a. streng toezien op het naleven van wet- en regelgeving door onze installatiepartners, waarborgen wij veiligheid en kwaliteit.

Lees meer over kwaliteit en veiligheid

Van inzicht naar overzicht

Alle zonnesystemen worden proactief door ons gemonitord om een te lage productie tijdig te identificeren en opbrengstverlies te voorkomen. Via ons gebruiksvriendelijke monitoringsportaal kunnen huurders direct zien hoeveel stroom ze opwekken én krijgt de woningcorporatie inzicht in de prestaties van de zonnepanelen.

Lees meer over monitoring en beheer

“Met de projectscan heb je gemakkelijk een eerste inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van een meergezinswoningcomplex.”

Start een projectscan

Meergezinswoningen

Sungevity heeft veel ervaring met het verduurzamen van meergezinswoningen. Met het oog op de toekomst kijken we met een integrale blik naar alle mogelijkheden en wordt het optimale zonnepotentieel benut.

Meer weten over meergezinswoningprojecten

Eengezinswoningen

Sungevity is al jaren de verbindende partner binnen verschillende projecten voor eengezinswoningen. Van renovatie tot bestaande bouw, nieuwbouw en mutatie.

Meer weten over eengezinswoningprojecten

Renovatie

stap 5: installatie van de zonnepanelen

Een grootschalige renovatie is het ideale moment om ook zonnepanelen te plaatsen. Sungevity zorgt in samenwerking met de partners binnen het project voor volledige ontzorging van de opdrachtgever.

Meer weten over renovatieprojecten

Nieuwbouw

Zonnepanelen zijn de ideale aanvulling op duurzame, aardgasvrije nieuwbouwwoningen. Sungevity ontzorgt, denkt mee en maakt het duurzaamheidsplaatje compleet.

Meer weten over nieuwbouwprojecten

Hoe doen jullie dat?

Zo doen we dat!

Positieve drive

“Wij hebben voor Sungevity gekozen, omdat het een bedrijf is met een positieve, mooie drive. Waarom een organisatie doet wat ze doet is voor ons heel belangrijk. Sungevity is er ontzettend goed in om op een pakkende manier te brengen waar zij voor staan.”

Paul Duyn, Projectleider Vastgoedbeheer Woonwaard

 

Foto Projectleider Sungevity en Woonwaard