Doe de dakscan

De installatie is zo gebeurd

Zo’n zonnefabriek op je dak is zo gepiept. Hier lees je precies hoe de installatie in z’n werk gaat, en wat je daarna van ons kunt verwachten. 

Zonnepanelen laten installeren

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde installateurs. Inmiddels ligt er al op meer dan 30.000 Nederlandse daken een zonnedak van Sungevity. En de installatie? Zo gepiept, want we zijn bijna altijd binnen één dag klaar. Wij regelen alles voor je, zodat jij zorgeloos kan genieten van de zon!

Hoe werkt de installatie?

  1. We bereiden alles goed voor, zodat onze installateurs op de installatiedag zorgeloos aan de slag kunnen. Ze gaan te werk volgens het vooraf ontworpen legplan.
  2. De installateurs zijn maar kort in je huis, want we zijn vooral op je dak in de weer. Alleen om de omvormer aan te sluiten moeten we even binnen zijn.
  3. De omvormer maakt maar 35 decibel geluid, dat is vergelijkbaar met het gezoem van een koelkast. ‘s Nachts staat ‘ie uit, want dan schijnt de zon niet. 
  4. Lelijke kabels? We kiezen altijd voor de meest esthetische oplossing. Soms zijn er niet eens extra kabels nodig.
  5. We leveren maatwerk. Altijd. Het zonnedak dat we komen installeren is dus speciaal voor jouw dak ontwikkeld. 
  6. We zijn vrijwel altijd binnen 1 dag klaar. Wel zo fijn.
Lees meer over ons installatieproces
installeren zonnepanelen installatiestappen

De beste garantie en service

Als we klaar zijn blijven we altijd bereikbaar voor de beste nazorg. We checken of alles naar wens is en onderhouden contact met de installateur. Gaat er iets mis? Dan hebben we een fiks garantiepakket waar je op terug kunt vallen. Kortom, bij Sungevity zit je gegarandeerd goed

Bekijk onze garanties