Vanwege de enorme vraag naar zonnepanelen en de wereldwijde materiaaltekorten, kan je tijdelijk geen adviesgesprek bij ons inplannen.

Lees meer
Doe de dakscan

Hoge garanties = zorgeloos genieten

Profiteren van de zon lukt extra goed als je weet dat het goed zit. Daarom werken we met hoge garanties en lokale, gecertificeerde installateurs. 

Welkom bij Generatie Zon

SUNSURE GARANTIE

sunsure opbrengstgarantie zonnepanelen

Bij ons krijg je een zonnesysteem op maat én de garantie dat je installatie opbrengt wat we beloven. En als de zon minder schijnt? Dan krijg je 10 jaar lang 90% van de gegarandeerde opbrengst vergoed. Wel zo fijn.

Lees meer

Productgarantie

10 jaar productgarantie zonnepanelen

Je krijgt een goede garantie op je zonnepanelen én de omvormer. En ja, dat geldt ook voor de constructie- en bevestigingsmaterialen.

Lees meer

Installatiegarantie

zonnepanelen installatiegarantie 10 jaar

Het gebeurt bijna nooit, maar heel soms gaat er iets kapot. Een kabeltje kan losraken, of een stekkertje zit verkeerd. De meeste partijen geven 2 jaar garantie, bij ons krijg je er 10. Goed geregeld!

Lees meer

Monitoringsportaal

zonnepanelen monitoring portal

Met onze gratis monitoringsportal heb je altijd inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. Even inloggen en je ziet per uur wat je installatie oplevert. Handig!

Lees meer

Wel profiteren, niet investeren?

Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook laten financieren met een groene lening. 

Ontdek financieringsopties

Lees over onze andere voordelen

Wat leveren zonnepanelen op?

We vallen meteen met de deur in huis: zonnepanelen verdienen zichzelf altijd terug. Deed je koelkast dat maar! Hoe goed je zonnepanelen presteren hangt af van het type zonnepaneel, de ligging en de hellingshoek waarin de panelen op je dak zijn bevestigd. Met een gemiddeld zonnesysteem van 12 zonnepanelen wek je zo'n 3.244 kWh per jaar op. Met een gemiddelde elektriciteitsprijs € 0,24 per kWh bespaar je daarmee per jaar gemiddeld zo’n €750 op je energierekening. Inderdaad: na een paar jaar heb je jouw investering al terugverdiend en geniet je van gratis stroom! 

Hoe snel verdien ik zonnepanelen terug?

Als je overstapt op zonnepanelen doe je eerst een investering: je betaalt of financiert de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Tegelijk bespaar je direct elke maand op je energierekening. Als je die maandelijkse besparingen optelt, kom je na gemiddeld 6-7 jaar op het bedrag uit dat je voor je zonnesysteem hebt betaald. Daarna is elke euro die je bespaart pure winst voor jou.

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, krijg je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale, gecertificeerde installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt.
Meer FAQ