Terug naar FAQ

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, krijg je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale, gecertificeerde installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. Win-win! 

 

Al meer dan 10 jaar actief

Al sinds 2012 transformeert Sungevity naakte daken in schitterende zonnedaken. Dit doen wij niet alleen al meer dan 10 jaar lang in Nederland, want we zijn ook actief in België. Zo willen wij een heuse ‘Rooftop Revolution’ ontketenen en samen de wereld een stukje schoner maken. Met zo’n 140 toegewijde medewerkers op ons kantoor in Amsterdam-Noord werken we elke dag aan dat doel. En met succes, want inmiddels hebben we al meer dan 35.000 daken omgetoverd tot goedlopende energiefabriekjes!

 

Zekerheid en garanties

Doordat wij onderdeel zijn van het energiebedrijf ENGIE kunnen wij een zekerheid bieden die bij lokale zonnepanelenaanbieders niet altijd gegarandeerd kan worden. Aangezien wij niet 1-2-3 kunnen omvallen, weet je zeker dat wij er ook in de toekomst nog voor je zijn. Na de installatie zijn we ook niet opeens met de noorderzon vertrokken, maar leveren we nog jarenlang goede service. Ook kiezen wij enkel voor A-merk producten en goede vermogens- en productgaranties. Daar doen we zelfs nog een schepje bovenop met onze unieke uitsmijter: met onze Sunsure opbrengstgarantie garanderen wij wel 10 jaar lang jouw opbrengst.

 

Lokale installateurs

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde, lokale installateurs, zodat we jou kunnen verzekeren van professionele begeleiding tijdens elke stap in het proces. Sungevity is aangesloten bij Zonnekeur (het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie, hebben we InstallQ-erkenning en zijn we lid van Techniek Nederland. Ook laten we al onze installateurs  een samenwerkingsovereenkomst met de strengste richtlijnen tekenen. Zo weet je zeker dat jouw installatie veilig en vakkundig wordt gedaan, zijn we altijd dichtbij én ondersteun je bovendien de lokale economie.

Meer weten over de installatie? Op onze pagina over het installatieproces leggen we het je stap voor stap uit.

 

Sungevity, jouw partner in zonne-energie

Als je kiest voor Sungevity, kies je eigenlijk voor een totaalpakket. Wij regelen alles voor je: vanaf de dakscan tot aan de installatie én de service daarna ben je bij ons aan het goede adres. Wij ontwerpen het systeem en we leggen je precies uit hoe alles werkt, van financiering tot alle technische aspecten. Daarnaast bereiden we samen met jou de installatie voor en onderhouden wij het contact met de lokale installateur. We plannen vervolgens samen met jullie de installatie in. Ook na de installatie kan je altijd bij ons terecht met vragen. Een totaalpakket dus mét lokale installateur!

Plan snel een adviesgesprek in met onze zonne-experts, wij helpen je graag verder.

 

Ontmoet onze installateurs

Klik op de afbeelding hieronder om het interview met onze zonnepaneleninstallateur Mustafa te lezen.