Doe de dakscan

Hoe kunnen we je helpen?

Vragen? Feedback? Tips? Allemaal van harte welkom! Wij zijn bereikbaar op de traditionele werkdagen en -tijden. Kijk hieronder wat voor jou de beste contactmogelijkheid is.

Woningcorporatie of woningbelegger?

We denken graag mee als het gaat om het verduurzamen van een groter woningportfolio. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om woningen op de energielabel-ladder te laten stijgen en om bewoners duurzamer te laten wonen. Ons gespecialiseerde team krijgt huurders gezamenlijk én individueel enthousiast over zonnepanelen. Daar profiteren we allemaal van. Wil je direct contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar zakelijk@sungevity-intl.com of plan direct een afspraak met onze expert.

Of lees hier meer

Klantenservice

Ben je klant bij Sungevity en heb je een vraag? Scrol door de antwoorden op onze klantenservicepagina. Je kunt ook zoeken op onderwerp of zelf een nieuw ondersteuningsticket indienen (dat betekent: je vraag of klacht naar ons opsturen). Wij nemen daarna contact met je op. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 voor je klaar!

Naar de klantenservicepagina

Retourneren

Als je bij Sungevity iets koopt, doe je dat via het internet. Dat betekent dat je een koop op afstand doet. Je hebt daarom een bedenktermijn van 14 dagen die ingaat op het moment dat je jouw product hebt ontvangen, dat is op de dag van de installatie.

Tijdens die periode kun je gebruikmaken van je herroepingsrecht. Als je daar gebruik van wilt maken, kan je ons daar van op de hoogte stellen via het Europees modelformulier voor Herroeping.

Je kunt dit formulier ingevuld retour sturen aan service@sungevity.nl.

Liever per post? Dan kun je dit formulier sturen naar:

Sungevity Netherlands B.V.
Gedempt Hamerkanaal 209
1021 KP Amsterdam

Na ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Zodra wij jouw annuleringsverzoek hebben verwerkt, storten we het te ontvangen bedrag zo spoedig mogelijk terug.

Andere vraag? Bekijk de FAQ

Perscontact

We vertellen je graag alles over onze missie om van elk dak een zonnefabriek te maken. Ben je benieuwd wat er in de media over ons gezegd wordt? Klik dan hier. Ben je benieuwd naar onze organisatie? Of wil je meer weten over onze Rooftop Revoluties zoals de Schooldak- en Huurdakrevolutie? Stuur dan een e-mail naar pers@sungevity.nl

Contactgegevens

Sungevity Netherlands B.V.
Adres: Gedempt Hamerkanaal 209, 1021KP Amsterdam
Telefoon: 020 – 3090901
E-mail: info@sungevity.nl
Kvk: 52977110
Btw: NL850692830.B01

 

Hulp nodig na installatie?
Heeft je zonnesysteem een storing? Vind hier de oplossing.
Op andere vragen vind je antwoord in onze kennisbank.