Doe de dakscan

Soorten zonnepanelen

Welke panelen passen bij jouw dak? Je hebt nogal wat te kiezen. Geen zorgen: onze zonne-experts kijken goed naar jouw dak, je verbruik en je portemonnee. Samen zorgen we ervoor dat jouw zonnepanelen perfect zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Waar moet je op letten?

Al op 1,5 miljoen Nederlandse daken liggen zonnepanelen. Logisch, want met zonnepanelen gaat je energierekening flink omlaag. Maar waar moet je op letten als je zonnepanelen koopt? Wanneer zijn panelen met extra vermogen een goed idee? En is het belangrijk om extra garanties af te sluiten? We hebben op elke vraag een antwoord, en voor elke situatie een passend paneel. 

Voorkom deze fouten

Gegarandeerd goed

Welke panelen je ook kiest: onze garanties zijn zo goed dat je hoe dan ook verzekerd bent van de beste deal.  krijg je bij ons 10 jaar lang gegarandeerd de opbrengst die we voor jou hebben ingeschat, ook als de zon even wat minder schijnt.

Bekijk onze garanties

Duurzame zonnepanelen

Bij Sungevity vinden we het belangrijk om zonnepanelen aan te bieden die vanuit circulair gedachtegoed gemaakt zijn. Deze panelen zijn nog duurzamer. Bijvoorbeeld zonnepanelen die gemaakt zijn in Duitsland, of panelen met silicium uit Noorwegen in plaats van uit China. Meer weten over deze panelen? Vraag het onze Solar Consultant tijdens een persoonlijke adviesgesprek.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Zonnepanelen vergelijken

Elk type zonnepaneel heeft weer andere voordelen, maar één van onze panelen heeft ze allemaal. Om je te helpen kiezen, hebben we de verschillen tussen onze panelen op een rijtje gezet. Zo zie je meteen welke panelen het beste bij jouw situatie en portemonnee passen.

Begin met vergelijken