Doe de dakscan

Snelst terugverdiende zonnepanelen

Specificaties

Populairste keuze

Merk en type paneel

Ulica Solar UL-360-120 Full Black Half Cut

Vermogen

360 Wp

Kleur

Diepzwart

Productgarantie

15 jaar

Vermogensgarantie

85% na 25 jaar

Afmeting

1755 x 1038 x 35

Productadvies aanvragen

Weten of dit paneel bij jouw dak past? Vraag dan een persoonlijk productadvies aan. Ons advies is altijd gratis én vrijblijvend. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen beslissing.

Snelst terugverdiende zonnepanelen

Meest gekozen

Nu steeds meer Nederlanders voor zonnepanelen kiezen, neemt ook de vraag naar voordeligere panelen toe. De Ulica Solar 360 is een goede keuze als je op zoek bent naar een hoogkwalitatief paneel, maar ook een korte terugverdientijd belangrijk vindt.

Dankzij de innovatieve half-cut celtechnologie leveren deze zonnepanelen van Ulica ook op een bewolkte dag goede prestaties, waardoor ze zichzelf extra snel terugverdienen. Op dit 360 Wp full black zonnepaneel krijg je 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

*Door continue productontwikkeling en omdat we altijd op zoek zijn naar de beste panelen voor de beste prijs, kan ons actuele aanbod afwijken van de getoonde panelen op onze website. Vraag hiernaar tijdens je adviesgesprek.

Onze experts over de Ulica 360:

Ulica Solar is een merk waar we al lang mee samenwerken en dat kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen produceert, tegen een lage prijs.

 

Mark, Solar Consultant

Stap over op zonnestroom en profiteer direct!

Als je kiest voor zonnepanelen van Sungevity profiteer je van uitgebreide garanties én wordt de installatie uitgevoerd door een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Hoe snel verdien ik zonnepanelen terug?

Als je overstapt op zonnepanelen doe je eerst een investering: je betaalt of financiert de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Tegelijk bespaar je direct elke maand op je energierekening. Als je die maandelijkse besparingen optelt, kom je na gemiddeld 6-7 jaar op het bedrag uit dat je voor je zonnesysteem hebt betaald. Daarna is elke euro die je bespaart pure winst voor jou.

Financieren: hoe ga ik de zonnepanelen betalen?

Als je eigen schone stroom wil opwekken, kan je de zonnepanelen op verschillende manieren financieren. De meest voor de hand liggende optie is zonnepanelen kopen met eigen (spaar)geld. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Kan of wil je je spaargeld niet uitgeven aan zonnepanelen? Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren met een groene lening. Je hoeft dan niet in één keer een grote investering te doen, maar betaalt je lening in maandelijkse termijnen af. Omdat je meteen vanaf het moment dat de panelen op je dak liggen bespaart op je energierekening, merk je over het algemeen weinig tot niets van de extra kosten van de lening. Waarom financieren met een lening slimmer is dan huren? Als je de lening hebt afbetaald, gaan je panelen nog zo’n 10 à 15 jaar mee. Zo profiteer je dus nog jarenlang van gratis groene stroom. Bij zonnepanelen huren heb je dit voordeel niet, maar blijf je iedere maand voor de zonnepanelen betalen.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en/of vervangen moeten worden. Bij Sungevity selecteren we alleen kwalitatief goede panelen - en die kosten minder dan je denkt. 

Ons standaardpaneel is een goede keus als je wil profiteren van zonnestroom én je investering snel wil terugverdienen.

Vraag gratis advies aan