Vanwege de enorme vraag naar zonnepanelen en de wereldwijde materiaaltekorten, kan je tijdelijk geen adviesgesprek bij ons inplannen.

Lees meer
Doe de dakscan

Bespaar ook met zonnepanelen

Al meer dan 1,5 miljoen Nederlandse huizen hebben zonnepanelen. En waarom ook niet? Zonnepanelen zijn goed voor het klimaat en zorgen voor een flinke besparing op de energierekening. Zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Besparen met zonnepanelen, hoe werkt het?

  • Uw woningcorporatie betaalt de zonnepanelen. Om de investering terug te verdienen, verhoogt de woningcorporatie uw servicekosten iets.
  • Uw energierekening daalt direct doordat u eigen, schone zonnestroom gebruikt. U hoeft hierdoor veel minder stroom te kopen van uw energieleverancier.
  • Uw energierekening daalt meer dan uw servicekosten stijgen. Onderaan de streep houdt u dus altijd geld over. In het filmpje leggen we dit stap voor stap uit.
Bekijk een rekenvoorbeeld

Hoeveel ga ik besparen?

Dat verschilt per persoon, want elk dak ligt net even anders. De ligging, hellingshoek en schaduw hebben allemaal invloed op de opbrengst. Daarom kan uw opbrengst verschillen van die van de buren.

Voor ieder dak maken wij met speciale software een legplan en een opbrengstberekening. In uw persoonlijke aanbiedingsbrief leest u wat de stroomopbrengst op uw dak is.

Wat de stroomopbrengst op uw dak u in euro’s oplevert, kunt u berekenen met de rekentool op uw persoonlijke pagina. De inloggegevens hiervoor vindt u op uw aanbiedingsbrief.

 

software voor zonnepanelen

Deze huurders gingen u voor

Marlies, Wonen Midden Delfland

marlies blije klant zonnepanelen

“In het begin was ik wantrouwig en dacht ik: er zitten vast haken en ogen aan. Maar dat is niet zo. Juist als huurder is het makkelijk, omdat het in je servicekosten wordt verwerkt. Én je merkt het meteen op je energierekening.”

Meneer Ruigrok, Mozaïek Wonen

Meneer Ruigrok huurdak zonnepanelen

“Ik ben dik tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen. Er waren geen problemen. De werklui waren vriendelijk en hebben ontzettend hard gewerkt!”

Mevrouw Smit, Trivire

Trivire testimonial zonnepanelen

“De installatie ging erg vlot en de installateurs hebben alles netjes achtergelaten. In een halve dag was het gedaan.” Mevrouw Smit was de eerste huurder die ja zei bij Trivire. Daarom kreeg ze een bloemetje.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een onderdeel van een zonnestroomsysteem. Ze werken samen met een omvormer, een klein kastje dat in huis komt te hangen. Samen zorgen ze ervoor dat zonlicht wordt omgezet in elektriciteit. Via een aansluiting naar uw groepenkast, kunt u de elektriciteit gebruiken in huis, bijvoorbeeld voor huishoudelijke apparaten.

Zonnepanelen stoten geen CO2 uit, terwijl bij het maken van grijze stroom juist veel CO2 vrijkomt. Door zonnestroom te gebruiken, helpt u onze CO2-uitstoot terug te dringen en de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Lees meer over zonnepanelen en de omvormer

werking zonnepanelen

Installateurs zonnepanelen op bezoek

Hoe verloopt de installatie?

Wij nemen het installatieplan met u door en vragen u een datum en dagdeel te kiezen waarop de installatie u uitkomt. De installatie is meestal binnen vier uur klaar.

Al onze installateurs zijn gecertificeerd, zodat u zeker weet dat ze goed en veilig werk leveren. Ze hebben respect voor uw huis en werken netjes. Na afloop bespreekt de installateur de werking van het systeem met u en laat hij een gebruikershandleiding voor u achter.

Meer over de installatie

Heeft u nog vragen?

We zetten de antwoorden op de meestgestelde vragen voor u op een rij.

Naar de antwoorden