Doe de dakscan

Verder verduurzamen

Hoe duurzamer je huis, hoe schoner je woont. Dus liggen er panelen op je dak? Geweldig! Met deze aanvullende producten gaat je wooncomfort omhoog en werk je meteen aan een betere wereld. Benieuwd wat er in jouw huis te verduurzamen valt? Bekijk hier welk product bij jouw woonsituatie en portemonnee past. 

Waterbesparende neveldouche

Lekker douchen, 70% minder verbruiken. Met een waterbesparende douchekop lever je niet in op comfort, maar gaat je water- en energieverbruik flink omlaag.

Lees meer

Warmtepompen

Kom van dat gas af. Met een warmtepomp verwarm je je huis elektrisch, bijvoorbeeld met je eigen zonnestroom. Waar wacht je nog op?

Lees meer

Isolatie

Verhoog je wooncomfort en verlaag meteen de gasrekening. Door je dak, spouwmuren of vloer te isoleren, is het binnen warm in de winter en koel in de zomer.

Lees meer

Radiatorventilator

Wil jij er deze winter ook warmpjes bij zitten? Met radiatorventilatoren verdeel je de radiatorwarmte snel en gelijkmatig door je huis. Zo gaan je stookkosten tot wel 22% omlaag!

Lees meer

Zonnepanelen schoonmaken

Zelf je dak op? Laat het lekker aan de professionals over. Met een telescoopborstel en speciaal osmosewater blinken je zonnepanelen weer als nieuw.

Lees meer

Laadpaal

Elektrisch rijden op zonnepanelen is dubbel duurzaam. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Lees meer