Doe de dakscan

Hoogste vermogen zonnepanelen

Specificaties

Merk en type paneel

Hyundai 395WP HiE-S395VG Full Black

Vermogen

395 Wp

Kleur

Diepzwart

Productgarantie

25 jaar

Vermogensgarantie

85% na 25 jaar

Afmeting

1719 x 1140 x 35

Productadvies aanvragen

Weten of dit paneel bij jouw dak past? Vraag dan een persoonlijk productadvies aan. Ons advies is altijd gratis én vrijblijvend. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen beslissing.

Hoogste vermogen zonnepanelen

Dit zwarte mono-paneel van het gerenommeerde merk Hyundai behoort tot de krachtigste panelen op de huidige markt en presteert daarnaast ook goed op andere fronten. Met een hoge energieproductie van maar liefst 395 Wp, een lange productgarantie van 25 jaar én een mooi volledig zwart design heeft dit zonnepaneel het allemaal.

De Hyundai 395 is een nieuw type paneel met shingled celtechnologie, waarbij de zonnecellen overlappend (= shingled) op het paneel zijn aangebracht. Dit zorgt voor een rustigere look en een extra hoog rendement. Dus ben je op zoek naar het beste van het beste? Dan is dit hét paneel voor jou.

*Door continue productontwikkeling en omdat we altijd op zoek zijn naar de beste panelen voor de beste prijs, kan ons actuele aanbod afwijken van de getoonde panelen op onze website. Vraag hiernaar tijdens je adviesgesprek.

Onze experts over de Hyundai 395:

Hyundai Solar maakt gebruik van de allernieuwste celtechnologie (shingled), wat zorgt voor een hogere efficiëntie en een nog strakker design.

Mark, Solar Consultant

Stap nu over op zonnestroom en profiteer direct!

Als je kiest voor zonnepanelen van Sungevity profiteer je van uitgebreide garanties én wordt de installatie uitgevoerd door een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. 

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen horen minstens 25 jaar mee te gaan. In de meeste gevallen blijft je zonnesysteem nog langer werken. Een technische levensduur van 30-35 jaar is niet ongebruikelijk, al neemt het rendement van de zonnepanelen naar verloop van tijd natuurlijk wel af. Hoe dan ook profiteer je met een levensduur van 25 jaar en een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar al snel van 18 jaar gratis energie!

Wat betekent jullie all-inclusive service?

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Vooraf weet je namelijk al precies wat de komende 25 jaar je opbrengst, voordeel en rendement wordt. Leveren je zonnepanelen minder stroom op dan we hebben berekend? Dan betalen wij 10 jaar lang de gemiste opbrengst terug. Gaat er iets stuk? Dan kun je terugvallen op ons uitgebreide garantiepakket.

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, krijg je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale, gecertificeerde installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt.

Ons deluxe paneel scoort op alle onderdelen: een hoge energieproductie van maar liefst 395 Wp, een mooi zwart design én een extra lange productgarantie van 25 jaar.

Vraag gratis advies aan