Doe de dakscan

Gunstigste zonnepaneel per m²

Specificaties

Merk en type paneel

Exiom 375 EX375-M(B)-120(HC)

Vermogen

375 Wp

Kleur

Diepzwart

Productgarantie

25 jaar

Vermogensgarantie

85% na 25 jaar en 80% na 30 jaar

Afmeting

1755 x 1038 x 35

Productadvies aanvragen?

Weten of dit paneel bij jouw dak past? Vraag dan een persoonlijk productadvies aan. Ons advies is altijd gratis én vrijblijvend. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen beslissing.

Gunstigste zonnepaneel per m²

Dit krachtige zonnepaneel van 375 Wp heeft de gunstigste opbrengst per m². Als er door obstakels op het dak (zoals een dakraam of pijpje) nét geen extra paneel meer naast past, kan dat een flinke impact hebben op je opbrengst. Dankzij het handzame formaat van dit paneel ben je een stuk flexibeler en haal je het maximale uit iedere m² van je dak.

Met extra lange garanties en een volledig zwart uiterlijk combineert dit Europese zonnepaneel bovendien het beste van twee werelden: het staat mooi op je dak en heeft een extra lange vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar.

*Door continue productontwikkeling en omdat we altijd op zoek zijn naar de beste panelen voor de beste prijs, kan ons actuele aanbod afwijken van de getoonde panelen op onze website. Vraag hiernaar tijdens je adviesgesprek.

Onze experts over de Exiom 375:

Exiom is een Spaans merk, wat sinds kort is toegetreden tot de kwalitatieve Tier 1 lijst. Uit Europa, dus ook extra duurzaam!

Yassin, Solar Consultant

Stap nu over op zonnestroom en profiteer direct!

Als je kiest voor zonnepanelen van Sungevity profiteer je van uitgebreide garanties én wordt de installatie uitgevoerd door een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. 

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen horen minstens 25 jaar mee te gaan. In de meeste gevallen blijft je zonnesysteem nog langer werken. Een technische levensduur van 30-35 jaar is niet ongebruikelijk, al neemt het rendement van de zonnepanelen naar verloop van tijd natuurlijk wel af. Hoe dan ook profiteer je met een levensduur van 25 jaar en een terugverdientijd van gemiddeld 5 à 6 jaar al snel van 20 jaar gratis energie!

Wat betekent jullie all-inclusive service?

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Vooraf weet je namelijk al precies wat de komende 25 jaar je opbrengst, voordeel en rendement wordt. Leveren je zonnepanelen minder stroom op dan we hebben berekend? Dan betalen wij 10 jaar lang de gemiste opbrengst terug. Gaat er iets stuk? Dan kun je terugvallen op ons uitgebreide garantiepakket.

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, krijg je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale, gecertificeerde installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt.

Dankzij het gunstige formaat maximaliseert dit premium paneel van 375 Wp de installatiecapaciteit op een kleiner dakoppervlak.

Vraag gratis advies aan