Doe de dakscan

Meergezinswoningen

Sungevity is al jarenlang ervaren partner in de ontwikkeling van zonnesystemen voor verschillende grootschalige meergezinswoningprojecten. In een nieuwe case study lichten we een aantal oplossingen toe waarmee doelstellingen rondom verduurzaming van hoogbouw versneld behaald worden.

Download de case study

start de projectscan

Een blik van boven

Vanuit de lucht heb je het beste zicht op onze afgeronde projecten. Wij stegen naar hoge hoogte om een blik te werpen op een aantal hoogbouwdaken vol zonnepanelen en zo een exact beeld te geven van de impact die we samen met onze klanten maken. Het doel: op ieder geschikt dak zonnestroom opwekken zodat de huurder profiteert van een lagere energierekening én tegelijkertijd duurzaamheidsdoelstellingen worden behaald.

Samenwerking Amvest

“Het gaat er om visie en ambitie te tonen om een leefbare planeet te houden. Naar mijn mening zijn zonnepanelen daarin een no-brainer. Bij Amvest hebben we in samenwerking met Sungevity al meer dan 3.000 woningen verduurzaamd met zonnepanelen.”

Dewi – Asset manager Amvest

In gesprek met Dewi

Hoe nauwkeurig is de projectscan?

Hoewel we door onze eerdere ervaringen, vergelijkbare afgeronde projecten en nauwkeurigheid in onze software al inzicht kunnen geven, blijft het een indicatie. We kijken graag mee naar de mogelijkheden om een exacte berekening en advies op maat uit te kunnen werken. Hierin houden we rekening met de energiebehoefte, netcapaciteit, type aansluiting en dakoppervlak. Vraag hier gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Projectscan uitproberen?

Zijn jullie toe aan meer inzicht in de potentie van zonnepanelen? Start de projectscan en ontvang een indicatie voor jullie dak(en).