Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Green partners

Sungevity wint veiling Vereniging Eigen Huis

Sungevity is als winnaar uit de bus gekomen van de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. De zonnepanelenspecialist mag de zonnesystemen voor deze inkoopactie installeren bij de deelnemers in de provincie Noord-Brabant.

De veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis heeft een scherpe prijs opgeleverd voor alle deelnemers.  Ruim 9.090 inwoners in de provincies Noord-Brabant en Limburg schreven zich voor deze actie in. Zij ontvingen deze week een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem


Scherpe prijs

De prijs van een zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gemiddeld 24% lager dan de gemiddelde marktprijs. Dit komt neer op een gemiddelde korting van €1.241,-. Deze scherpe prijs kan bij een collectieve actie worden behaald door inkoopvoordeel bij de leverancier en door logistiek voordeel. Doordat deelnemers uit dezelfde regio komen kunnen de werkzaamheden efficiënt worden georganiseerd.


Winnende leveranciers

De veiling leverde twee winnaars op. Sungevity en Tautus. Zij bieden de scherpste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem en zullen binnen een toegewezen regio in Noord-Brabant en Limburg deelnemers een aanbod doen. Vereniging Eigen Huis stelt hoge kwaliteitseisen aan de leveranciers en de producten. Sungevity en Tautus zijn, net als andere leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling, gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit.


Waarom Collectieve Inkoop Zonnepanelen?

Vereniging Eigen Huis vindt dat zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn. Door de grote hoeveelheid aanbieders van zonnepanelen weten huiseigenaren vaak niet waar ze moeten beginnen. Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen helpt Vereniging Eigen Huis iedereen om op een gemakkelijke manier zonnepanelen te kopen.


Meedoen kan nog steeds

Inwoners van Noord-Brabant en Limburg die zich niet hebben ingeschreven kunnen toch profiteren van de scherpe prijs. De inschrijving blijft open tot de maximale capaciteit van Sungevity en Tautus is bereikt. Inschrijven zonder verplichtingen kan via www.eigenhuis.nl/zon. Iedereen ontvangt direct een persoonlijk aanbod van een van de leveranciers en heeft daarna tot 6 juli de tijd om te beslissen.

 Lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis is bij inschrijving niet vereist. Na acceptatie van het aanbod worden mensen automatisch lid van Vereniging Eigen huis. Het lidmaatschap is het eerste jaar gratis voor nieuwe leden.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen