Het Sungevity blog

EkoPlaza omarmt de zon

Het moest er ooit van komen: Nederlands grootste biologische supermarkt EkoPlaza en Sungevity slaan de handen ineen om een gezonde levensstijl voor zowel jezelf als je omgeving te promoten.

EkoPlaza zet zich met hart en ziel in om de beste voedingsproducten die op natuurlijke wijze zijn geproduceerd naar haar klanten te brengen. Want biologische voeding geeft je positieve energie. Die moeite werd in 2013 bekroond met de titel van het meest duurzame merk van Nederland. En vooruit, we zijn ook best een beetje trots dat we dat jaar zelf derde werden.

Vanaf 7 april gaat EkoPlaza nog een stapje verder. Waarom stoppen bij je lichaam en niet ook je leefomgeving duurzaam voeden? Precies vanuit die gedachte kwam het partnership met Sungevity tot stand. Want ook stroom kan bewust, veilig en betaalbaar. Namelijk met zonnestroom.

Daarom biedt EkoPlaza haar klanten nu de gelegenheid om via haar website over te stappen op zonnestroom van Sungevity. Als duwtje in de goede richting krijgt iedereen die via EkoPlaza overstapt €150 aan EkoPlaza-bonnen kado.

We zijn heel blij met onze nieuwe samenwerking met EkoPlaza. Het past ook naadloos in ons streven om ons bereik via gelijkgestemde partners te vergroten, zoals we eerder deden met de bedrijven Vandebron en E.ON en organisaties als WakaWaka en de Vogelbescherming. Samen zetten we een aantrekkelijke en duurzame levensstijl op de kaart.

Ontdek wat jij kunt besparen.