Doe de dakscan

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Roebyem Anders

Roebyem Anders is mede-oprichter van Zonline, het zonnepanelenbedrijf dat in 2014 werd overgenomen door het Amerikaanse Sungevity. Ze werkt al 20 jaar in de duurzame sector. ‘Mijn werk is pas echt geslaagd als we een transparante, hoogwaardige keten weten op te bouwen waarin zonnepanelen kunnen worden hergebruikt. Dan is de markt future proof.’
Lees meer

Leer alles over zonne-energie

Impact

Pré Wonen en Sungevity gaan samen voor nóg meer impact

In samenwerking met Sungevity heeft Pré Wonen al ruim 450 huurwoningen voorzien van zonnepanelen. In aanloop naar een tweedekansronde ging Sungevity langs bij enthousiaste huurder mevrouw Wijbenga die al heeft kunnen ervaren hoe het is om zonnepanelen op haar dak te hebben liggen. Vol enthousiasme vertelt zij: “Kijk de zon gaat schijnen! Tegenwoordig ben ik nog blijer als de zon gaat schijnen!”
Lees meer

Onderhoud

Hoeveel onderhoud hebben zonnepanelen nodig?

Heb jij zonnepanelen op je dak liggen? Dan wil je ze natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden zodat ze optimaal blijven presteren. Maar hoe doe je dat? Hoe vaak moet je jouw zonnepanelen reinigen en kan je zonnepanelen schoonmaken met autoshampoo of heb je er speciaal schoonmaakmiddel voor nodig? Wij geven antwoord op al deze vragen en leggen je uit wat jij kan doen om optimaal te profiteren van jouw zonnedak.
Lees meer

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Benno Aalders

Benno Aalders is verantwoordelijk voor de partnership tussen Sungevity en VvAA, een vereniging die de stem en steun van de medische sector vertegenwoordigt. VvAA agendeert belangrijke medische thema’s, ondersteunt in de voorziening van dienstverlenende producten én biedt haar 130.000 leden via de partnership met Sungevity een exclusief aanbod op zonnepanelen.
Lees meer

Installatie

In gesprek over Sungevity’s zonnepanelen met een huurder van Van Alckmaer

Sungevity ging langs bij mevrouw Otto op de dag dat zij zonnepanelen op haar dak geïnstalleerd kreeg. Deze enthousiaste huurder bewoont een van de eerste 225 eengezinswoningen van Van Alckmaer waarop Sungevity zonnepanelen heeft geïnstalleerd. We vroegen haar naar haar ervaring.
Lees meer

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Mark Bos

Onze salesconsultant Mark heeft al voor ruim 700 klanten het licht aangedaan. Hij zou nooit iets willen verkopen zonder dat het een hoger doel dient. Waar hij energie uithaalt? De wereld een stukje mooier maken met elk zonnesysteem dat hij verkoopt.
Lees meer

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Marjolein

Marjolein is marketeer bij ENGIE, het moederbedrijf van Sungevity. Daar is ze verantwoordelijk voor de partnership tussen ENGIE en Sungevity. Want samen zorgen ze ervoor dat zoveel mogelijk eigenaren hun huizen kunnen verduurzamen.
Lees meer