Doe de dakscan

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Roebyem Anders

Roebyem Anders is mede-oprichter van Zonline, het zonnepanelenbedrijf dat in 2014 werd overgenomen door het Amerikaanse Sungevity. Ze werkt al 20 jaar in de duurzame sector. ‘Mijn werk is pas echt geslaagd als we een transparante, hoogwaardige keten weten op te bouwen waarin zonnepanelen kunnen worden hergebruikt. Dan is de markt future proof.’
Lees meer
generatie zon roebyem anders

Leer alles over zonne-energie

Duurzaamheid

Steeds meer zonnepanelen op huurdaken

Het aantal huurwoningen met zonnepanelen is de afgelopen jaren ongekend hard gestegen.  Deze zomer bereikte Sungevity de duurzame mijlpaal van 10 000 geïnstalleerde zonnesystemen voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Met meer dan 15 partners realiseren we al 5 jaar verschillende installaties binnen allerlei bouwstromen door heel Nederland.
Lees meer

Generatie Zon

Tien jaar Generatie Zon: in gesprek met Dewi

Dewi is Assetmanager bij Amvest, Investment manager én ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Nederland, met ongeveer 20.000 huurwoningen in portefeuille. Met Sungevity zijn meer dan 3.000 woningen van Amvest al voorzien van duurzame zonnestroom. Volgens Dewi zijn zonnepanelen een no-brainer voor de planeet.
Lees meer

Duurzaamheid

Integrale verduurzaming meergezinscomplexen Bussum Zuid

In opdracht van Amvest heeft BAM Wonen dit jaar 6 meergezinscomplexen in Bussum-Zuid gerenoveerd. Met verduurzaming als centraal begrip tijdens deze renovatie was dit het ideale moment om zonnepanelen te plaatsen.
Lees meer

Besparen

Met zonnepanelen op je dak betaal jij die energierekening met gemak

Bij Sungevity bekijken we alles altijd van de zonnige kant: die torenhoge energieprijzen zorgen er namelijk wel voor dat overstappen op zonnestroom nu extra interessant is. Wij leggen je uit waarom dit hét moment is om zonnepanelen op je dak te laten leggen en zelf je eigen energieleverancier te worden.
Lees meer

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Patty

Toen onze klant Patty het huis van haar ouders kocht wist ze meteen: hier moeten zonnepanelen op. “Met zonnepanelen kan ik genieten van een comfortabel huis zonder dat ik het milieu ermee belast.”
Lees meer

Generatie Zon

10 jaar Generatie Zon: in gesprek met Guido Broek

Guido werkt sinds april 2020 bij Sungevity als Director B2B2C. Uitdaging is voor Guido ontzettend belangrijk; het liefst leert hij elke dag iets nieuws. Daarom vindt hij het zo leuk dat werken bij Sungevity veel meer inhoudt dan alleen het maximaliseren van verkoop.
Lees meer