Vanwege de grote vraag naar zonnepanelen nemen wij momenteel geen nieuwe klanten aan.

Lees meer
Doe de dakscan

Verduurzaam de vastgoedportefeuille met zonnepanelen

Elk leeg dak is een gemiste kans, voor de eigen portemonnee, die van de huurder én het milieu. Met zonnestroom wordt blijvend rendement behaald, profiteert de huurder van de voordelen van de zon terwijl je telijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst. Succesvol verduurzamen staat of valt bij de huurder. Hoe stimuleer je huurders tot duurzaam gedrag? Onze ervaringen en onderzoeksresultaten zijn te lezen in onze nieuwe whitepaper.  

 

Uw huurders ook laten besparen met zonnepanelen?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Whitepaper gedragsverandering

Een energieneutrale toekomst voor de woningsector staat of valt bij bewoners. Maar hoe stimuleer je huurders tot duurzame gedragsverandering? Voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren is dit een terugkerende uitdaging, voor ons prioriteit nummer 1. Onze ervaringen en onderzoeksresultaten bundelden we in een whitepaper.

Download de whitepaper

Case study meergezinswoningen

Meergezinswoningen verduurzamen? Dat brengt uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld op het gebied van doelstellingen, kenmerken van het gebouw, belanghebbenden en behoeftes. Voor iedere uitdaging bestaat een passende oplossingen. Op basis van een aantal van onze business cases leggen we in onze case study uit hoe je doelstellingen m.b.t verduurzaming van hoogbouw gemakkelijk realiseert.

Download de case study

Investeren in zonnepanelen, wat levert het op?

Direct rendement. Uw energierekening daalt doordat u eigen, schone zonnestroom gebruikt. Zo verdienen zonnepanelen zichzelf terug.

Indirect rendement. Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel en een hogere GRESB score. Dit heeft een positief effect op huuropbrengsten, bezettingsgraad en de waarde van het vastgoed.

Toekomstbestendig vastgoed. Bewoners profiteren van een toekomstbestendige woning en u behaalt uw duurzaamheidsdoelstellingen.

 

 

Wij werken een plan uit voor uw woningportefeuille! 

Vrijblijvend en zonder kosten.

Elk dak is anders. Daarom geven wij advies op maat, afgestemd op uw situatie. Na ons gesprek krijgt u een adviesplan met daarin:

– een uitgewerkte businesscase

– een legplan voor uw gebouwen

– een overzicht van uw jaarlijkse besparing

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in!

Waarom Sungevity? 

Sungevity werkt al jaren samen met vastgoedeigenaren. Het belangrijkste aspect hierbij is de volledige ontzorging. Wij bieden:

Creatieve en betaalbare oplossingen: Maatwerk is onze middle name, want met een standaard oplossing behaal je nooit het beste rendement. We hebben al op meer dan 23.000 daken rendabele zonnesystemen geïnstalleerd, van rijtjeshuizen tot meergezinswoningen en flats. Wij vinden een passende oplossing voor elk dak.

Hoge productkwaliteit: We werken alleen met producten van bewezen kwaliteit en met betrouwbare producenten die grote nadruk leggen op een duurzaam productieproces.
Lees meer →

Huurderscommunicatie op maat: Door informatieve en persoonlijke huurderscommunicatie creëren wij draagvlak voor uw duurzaamheidsdoelstellingen. Onze klantgerichte aanpak zorgt voor hoge deelnamecijfers en tevreden huurders.

Uitgebreide garanties. Bij Sungevity besteden we zoveel aandacht aan producten en installatie, dat wij jarenlange all-inclusive garanties durven te geven. Ook garanderen wij het voorspelde rendement voor 10 jaar!
Lees meer →

Hulp bij subsidieaanvragen: Er zijn bepaalde regelingen en subsidies die het kopen van zonnepanelen financieel nóg aantrekkelijker maken. Wij weten hier alles van. Onze projectmanagers zetten alle beschikbare subsidies op een rijtje, zodat u alles uit uw zonnedak(en) kunt halen.

De beste nazorg: Wij zijn niet klaar als de panelen op het dak liggen, maar blijven ook in de jaren daarna service verlenen. Wij houden elk zonnesysteem nauwlettend in de gaten, ons serviceteam staat elke dag klaar voor vragen en via ons monitoringsportaal kunt u zien hoeveel stroom het zonnesysteem opwekt.
Lees meer →

Continuïteit: Zonnepanelen gaan ruim 25 jaar mee, een periode waarin u kunt rekenen op onze volle aandacht. Omdat Sungevity onderdeel is van de ENGIE-groep, blijft continuïteit ook in de toekomst gewaarborgd.

Woningportefeuille verduurzamen in 5 stappen

Wij begeleiden zonnepanelenprojecten van A tot Z. Van strategie tot terugkoppeling en bijsturing. Van huurderscommunicatie tot installatie, beheer en onderhoud van systemen.

Stap 1: Voorbereiding

Woningportefeuille inventariseren

Allereerst brengen wij de mogelijkheden per gebouw in kaart: digitaal en zonder veel gedoe. Wij maken voor elk object een gedetailleerd legplan en berekenen het rendement.

Gratis advies

Vervolgens geven wij advies op maat: we kijken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie en welke businesscase de grootste voordelen oplevert.

Stap 2: Huurderscommunicatie en - educatie

Draagvlak creëren 

Per project creëren wij communicatie op maat. We werken met ambassadeurs en modelwoningen, onze projectmanagers gaan de wijk in om de huurders te leren kennen en huurders kunnen hun vragen stellen tijdens onze belrondes en Open Dak Dagen.

Huurders voorbereiden

Iedere huurder ontvangt een persoonlijk aanbod met informatie over de installatie, de werking van het zonnepanelensysteem en het monitoringsportaal.

Stap 3: Installatie en projectmanagement

Zonnepanelen installeren

Geen zorgen, wij regelen de installatie. Voor onze installateurs is het plaatsen van zonnepanelen dagelijkse kost. Zij zijn gecertificeerd, werken volgens de strengste veiligheidseisen en kiezen bij het bekabelen altijd voor de meest esthetische optie.

Lees meer over de installatie →

Rapporteren, bijsturen en evalueren

Onze projectmanagers zorgen dat uw zonneproject soepel verloopt. Zij zijn nauwkeurige planners die de installatie in goede banen leiden, de voortgang van het project met u delen en bijsturen waar nodig.

Stap 4: Monitoring en nazorg

Inzicht én overzicht

Als de panelen op het dak liggen, zijn wij niet klaar. Dan begint het pas! Via ons monitoringsportaal kunt u precies zien wat elke zonnestraal oplevert. Wekken de panelen minder op dan we hebben voorspeld? Dan krijgt u de gemiste opbrengst in euro’s terug. Zo bent u verzekerd van uw rendement.

Lees meer over uw garantiepakket→

Jarenlange service en betrokkenheid

Onze nazorg duurt even lang als de levensduur van uw zonnesysteem (25 jaar)! Wij houden elk zonnesysteem nauwlettend in de gaten en grijpen proactief in als er iets mis is. Elke dag staat ons serviceteam u en uw huurders met raad en daad bij. 

zonnepanelen monitoring sungevity vrouw tablet

zonne energie ontwikkelingen in volle gang

Stap 5: Evaluatie en innovatie

Optimaliseren en innoveren

De techniek op het gebied van zonnepanelen ontwikkelt in rap tempo. Daarom zitten wij nooit stil. Wij testen continu nieuwe technieken en nemen onze processen uitgebreid onder de loep: hoe kan het beter, sneller, voordeliger? Als onze klant en partner profiteert u uiteraard van alle voordelen die wij hierdoor behalen.

Vastgoedontwikkelaar Amvest verduurzaamt met ruim 29 duizend zonnepanelen

Sungevity heeft ons geholpen het hele woningbezit te analyseren en in kaart te brengen. Wij werken graag met Sungevity omdat het een betrouwbare partij is die afspraken nakomt en underpromises – overdelivers! ”

Amvest Investment Management over de samenwerking met Sungevity

Heeft u nog vragen?

We zetten de antwoorden op de meestgestelde vragen voor u op een rij.

Naar de antwoorden

De mensen achter Sungevity

Onze mensen maken Sungevity echt Sungevity. Ontmoet het team achter Sungevity óf maak live kennis onder het genot van een kopje koffie.

Ontmoet het team