Doe de dakscan

Verduurzaam de vastgoedportefeuille met zonnepanelen

Sungevity helpt vastgoedpartijen bij het verduurzamen van hun woningportefeuille met zonnepanelen. Het resultaat: hoog financieel rendement, tevreden huurders en toekomstbestendig vastgoed waar zowel eigenaar als huurder van profiteren.

Vrijblijvend advies van een expert

Volledige ontzorging

Maatwerk is onze middle name, want met een standaardoplossing behaal je nooit het beste rendement. Op afstand berekenen onze solar engineers het zonnepotentieel per complex of woning, vervolgens ontvangt iedere huurder een persoonlijk aanbod. Met een vaste, toegewijde projectmanager die van begin tot eind voor de uitvoering en coördinatie van het project zorgt, wordt de vastgoedpartij volledig ontzorgd.

Ontmoet het team

Safety first

Een betrouwbare duurzaamheidspartner en een veilig en rendabel zonnesysteem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door streng toe te zien op het naleven van de kwaliteits- en veiligheidseisen door onze installatiepartners, waarborgen wij veiligheid en een hoge installatiekwaliteit.

Lees meer over kwaliteit en veiligheid

De huurder centraal

Om huurders te informeren over de voordelen van zonnepanelen, is effectieve communicatie essentieel. Door middel van verschillende middelen, zoals flyers, een persoonlijke landingspagina en interactieve ‘open-dak-dagen’, enthousiasmeert en overtuigt ons huurdersteam de huurders van de voordelen van zonne-energie.

Download onze whitepaper over huurderscommunicatie

Van inzicht naar overzicht

Alle zonnesystemen worden proactief door ons bewaakt, waardoor een te lage productie tijdig kan worden gesignaleerd en opbrengstverlies wordt voorkomen. Via ons zelfontwikkelde monitoringsplatform krijgt de vastgoedpartij of vastgoedbeheerder direct inzicht in de prestaties van alle zonnepanelen en kunnen bewoners zien hoeveel stroom ze zelf opwekken.

Lees meer over monitoring en beheer

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel, wat resulteert in een hogere waarde van de vastgoedportefeuille. Een hogere duurzaamheidsscore leidt bovendien tot een hogere vastgoedwaardering en tevreden bewoners. 

Start een projectscan

Meergezinswoningen

Sungevity heeft veel ervaring met het verduurzamen van meergezinswoningen. Met het oog op de toekomst kijken we met een integrale blik naar alle mogelijkheden en wordt het optimale zonnepotentieel benut.

Meer weten over meergezinswoningprojecten

Eengezinswoningen

Sungevity is al jaren de verbindende partner binnen verschillende projecten voor eengezinswoningen. Van renovatie tot bestaande bouw, nieuwbouw en mutatie.

Meer weten over eengezinswoningprojecten

Renovatie

stap 5: installatie van de zonnepanelen

Een grootschalige renovatie is het ideale moment om ook zonnepanelen te plaatsen. Sungevity zorgt in samenwerking met de partners binnen het project voor volledige ontzorging van de opdrachtgever.

Meer weten over renovatieprojecten

Nieuwbouw

Zonnepanelen zijn de ideale aanvulling op duurzame, aardgasvrije nieuwbouwwoningen. Sungevity ontzorgt, denkt mee en maakt het duurzaamheidsplaatje compleet.

Meer weten over nieuwbouwprojecten

Sungevity heeft ons geholpen het hele woningbezit te analyseren en in kaart te brengen. Wij werken graag met Sungevity omdat het een betrouwbare partij is die afspraken nakomt en underpromises – overdelivers! ”

Dewi Anakram, Assetmanager bij Amvest Investment Management