Doe de dakscan

Snelst terugverdiende zonnepanelen

Profiteren van de zon heeft zichzelf nog nooit zo snel terugbetaald! Nu steeds meer Nederlanders voor zonnepanelen kiezen, neemt ook de vraag naar voordeligere panelen toe. Ons standaard paneel is een goede keus als je wilt profiteren van zonnestroom én dit snel wilt terugverdienen.

Hoge opbrengst met een lage investering

Deze hoogwaardige zonnepanelen leveren zelfs op een bewolkte dag goede prestaties en verdienen zichzelf dus extra snel terug. Onze standaard zonnepanelen sluiten perfect aan op een plat of een niet in het oog springend dak. Op dit zonnepaneel krijg je 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren. Het voordeel? Je bent zelf eigenaar van de panelen, waardoor je de BTW terugkrijgt.

Ons standaard paneel is een goede keus als je wilt profiteren van zonnestroom én dit snel wilt terugverdienen.