Zonnepanelen Den Haag

Bij Sungevity proberen we zo veel mogelijk daken te bedekken met zonnepanelen en zo op een gemakkelijke, leuke en schone manier eigen energie op te wekken. Ook in Den Haag kun je bij Sungevity terecht voor de beste service en de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Met lokale installateurs hebben we al vele klanten aan zonnepanelen mogen helpen in de regio.

Onze adviseurs kunnen je ook kennis laten maken met onze klanten in Den Haag, zodat je hun ervaringen met zonnepanelen en Sungevity kunt horen. Vraag vrijblijvend jouw iQuote aan en kom in contact met een adviseur om hier meer over te horen!

Subsidie zonnepanelen Den Haag

Ook de politiek werkt mee om in Den Haag zo veel mogelijk zonnepanelen te laten schitteren. Zo is er een subsidie beschikbaar voor woningeigenaren. Als je voor 5 mei 2014 een subsidieaanvraag indient, kun jij in aanmerking komen om voor een deel van de investering een subsidie te ontvangen. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie over de subsidie voor zonnepanelen in Den Haag.

Btw-regeling

Wanneer jij jezelf aanmerkt als btw-ondernemer, kun je de btw over de aankoop en installatie van jouw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor jij jouw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees hier meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor jou kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteer jij van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat jij de juiste informatie krijgt zodat je inhoudelijk een beslissing kan nemen of je zonnepanelen op jouw woning in Den Haag wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo ben je ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in jouw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen jou haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Den Haag. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Rotterdam

Ontdek hoeveel je kan besparen