4 redenen om geen zonnepanelen bij Sungevity te kopen

Er zijn bijna evenveel zonnepanelen als zonnepanelen-aanbieders. Hoe kies je nu uit al die aanbieders degene die het beste bij jou past? Wij maken het je makkelijker. En zetten – heel eerlijk – op een rijtje waarom mensen juist niet bij ons kopen.

“Ik heb een goedkopere offerte ontvangen”

Wij zijn inderdaad geen prijsvechters. Onze offerte valt soms hoger uit. Een zonnesysteem is een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van profiteert. Dan wil je toch goed zitten? Daarom geven wij hogere garanties, besteden we veel aandacht aan training en opleiding van onze installateurs, werken wij alleen met A-merken, geven wij een alles-in-één prijs zonder meerkosten én hebben wij een service team klaar zitten voor al je vragen. Extra zekerheid dus. En dat zie je terug in de prijs. Weten hoe dit in jouw specifieke geval zit? Vraag het onze zonne-experts.

“Ik kies liever een lokale installateur”

Dat begrijpen we. Waarom dan toch voor een partij op afstand kiezen? Sungevity is een grote, internationale organisatie en volledig dochter van ENGIE. Dat geeft een stukje (financiële) zekerheid. Na 10 jaar wil je aanspraak op je garanties kunnen maken. Dan is het wel zo fijn dat je weet waar je terecht kunt. Wist je trouwens dat al onze installateurs ook uit jouw regio komen?

“Ik vind het raar dat jullie alles op afstand doen”

Klopt, wij komen vooraf niet bij je langs. Met onze Remote Solar Design ontwerpsoftware kunnen we je dak zo nauwkeurig op afstand bekijken, dat we helemaal niet langs hoeven te komen. Scheelt weer een tijdrovend bezoekje.

“Ik kan jullie naam niet onthouden”

Ja, deze is lastig. Want hoe spreek je het uit? Sun-jef-itie, Sun-geef-ietie, Sun-giv-ity? Niet te onthouden ook. Waarom we deze naam hebben? Sungevity is een combinatie van Sun – ja, echt! 😉 – en longevity – wat staat voor iets wat er al een lange tijd is én zal blijven. En dat past dan wel weer heel mooi! P.s. Je spreekt het uit als Sun-djef-itie.

Niet overtuigd? En toch benieuwd hoe een Sungevity zonne-advies eruit ziet voor jouw dak? Vraag dan een gratis en vrijblijvend advies aan.