Ontdek de voordelen van de zon

  • Vrijblijvend advies op maat
  • 10 jaar SunSure: garantie op jouw stroomproductie
  • Inzicht in jouw productie én verbruik via onze monitoring

Bespaar honderden euro's

Zonnepanelen zijn een slimme investering met een rendement dat snel oploopt tot 12%. Bovendien is de btw in de meeste gevallen volledig aftrekbaar. Dat scheelt zo’n 21% op jouw investering. Je kan ook eigenaar van zonnepanelen worden door ze te financieren met een financieringspartij. Daar zjin verschillende opties voor. Met jouw eigen schone stroom, bespaar je honderden euro’s per jaar op je energiekosten. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Graphic Savings
Icon Independent

Maximale zelfstandigheid

Wist je dat je meer dan de helft van jouw stroom zelf kunt produceren? Jouw eigen energiefabriek aan huis. Zo leef je onafhankelijk van grote energiebedrijven en fossiele brandstof. En je bent niet de enige. Want elke 6 minuten stapt er in Nederland iemand over op zonnestroom. Doe je mee?

Icon Environment

Een schonere wereld

De zon is een schone energiebron die elke dag voor niets opgaat. En de zon levert ons per dag maar liefst 6000 keer meer energie dan we voor een heel jaar nodig hebben. Daar moeten we iets mee doen. Met zonnestroom kan je het milieu ontlasten en jouw ecologisch voetafdruk radicaal verkleinen. Zo eenvoudig kan je bijdragen aan een schonere wereld.

Heb je nog vragen over zonne-energie?

Wij beantwoorden deze graag voor jou.

Veelgestelde vragen

Dit is waarom onze klanten kiezen voor ons

Natuurlijk zijn wij enthousiast over onze dienstverlening. Maar onze klanten gelukkig ook. Ontdek hun ervaringen.

Ontdek hoeveel je kan besparen