Doe de dakscan

10 jaar installatiegarantie

Zit er een stekkertje los, of loopt een kabeltje verkeerd? Geen zorgen: we lossen het op voor je.

Hoe werkt het?

Aan onze uitstekend gekwalificeerde installateurs kun je de installatie met een gerust hart overlaten. Niet voor niks geven we 10 jaar garantie op de installatie – bij de meeste zonnepanelenaanbieders is dit slechts 2 jaar!

Zonnepanelen, maar ook de bekabeling van je zonnesysteem moeten lang meegaan. Kies daarom ook voor lange termijn zekerheid.

Een aantal andere belangrijke zaken is van belang met betrekking tot jouw garanties. Het gaat niet alleen om de garanties zelf, maar ook de zekerheid op je garanties. Uiteraard wil je de zekerheid dat jouw aanbieder over 10 of 20 jaar nog steeds bestaat zodat je nog steeds kunt genieten van service en zekerheid. Het gaat namelijk niet om het kopen van zonnepanelen, maar om de voorziening in jouw stroombehoefte op de lange termijn. Garanties zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Naast dat wij een uitgebreid garantiepakket bieden, zijn wij onderdeel van ENGIE. Een bedrijf dat al 150 jaar bestaat – een extra garantie dat je op ons kunt rekenen gedurende de levensduur van je installatie!

Benieuwd of we op jouw dak kunnen installeren?

Met onze dakscan weet je over een paar minuten hoeveel panelen er op je dak passen, wat het ongeveer gaat kosten, en wat je de komende jaren gaat besparen. 

Doe de dakscan

Ontdek onze andere garanties

10 jaar SunSure opbrengstgarantie

sunsure opbrengstgarantie zonnepanelen

Bij ons kijg je de garantie dat je installatie opbrengt wat we beloven. En als de zon minder schijnt? Dan krijg je 10 jaar lang 90% van de gegarandeerde opbrengst vergoed. Wel zo fijn.

Lees meer

Minimaal 10 jaar productgarantie

10 jaar productgarantie zonnepanelen

Je krijgt minimaal 10 jaar garantie op je zonnepanelen én de omvormer. We bieden ook mogelijkheden voor langere productgaranties.

Lees meer

20 jaar garantie op de montage

zonnepanelen installatiegarantie 10 jaar

Zorgeloos genieten doe je wanneer je weet dat het goed (vast)zit. Je krijgt daarom 20 jaar garantie op de constructie- en bevestigingsmaterialen.

Wat als het installatiebedrijf er niet meer is?

Dan zorgen we ervoor dat een andere installateur je installatie herstelt. Alles voor de beste service.