Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

GreenLoans zonnepanelen

De prijzen voor zonnepanelen zijn weliswaar flink gedaald in de afgelopen jaren, maar de investering is voor veel mensen toch nog heel behoorlijk. Subsidies voor zonnepanelen worden enkel nog door enkele lokale overheden aangeboden. Toch loont het de moeite om zonder subsidie en eigen geld zonnepanelen te installeren.

GreenLoans van ABN AMRO

Liever niet je spaargeld gebruiken, maar wel zonnepanelen op je dak? Je kan ook eigenaar van een zonnesysteem worden door het te financieren. Dit kan bijvoorbeeld met GreenLoans van onze financieringspartner ABN AMRO, een lening bedoeld voor energiezuinige verbouwingen in en rond je huis. 

Kijk op GreenLoans voor meer informatie en de voorwaarden. De GreenLoans experts beantwoorden jouw vragen binnen 48 uur. Zo weet je snel of deze optie iets voor jou is. Met GreenLoans betaal je maandelijks je zonnesysteem af en bespaar je direct op je energierekening. Als eigenaar kun je ook 21% BTW terugvragen, vaak zo'n €1000! Als de lening helemaal is afbetaald, gaan de zonnepanelen vaak nog 10 tot 15 jaar mee, zodat je in die periode nog veel meer geld kunt besparen.

Natuurlijk boek je niet alleen financiële winst met zonnepanelen, je draagt ook bij aan een schonere toekomst.

Voorwaarden GreenLoans

Of je in aanmerking komt voor GreenLoans, wordt bepaald door ABN AMRO. Je kunt alvast starten door een zonnepanelen advies bij ons aan te vragen. Wij begeleiden je dan bij het proces voor GreenLoans.

Ontvang gratis advies

Bij Sungevity rekenen onze ontwerpers voor je uit hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Aan de hand van satellietbeelden kunnen wij exact voor je bepalen hoe de panelen op jouw dak geplaatst kunnen worden, en berekenen we de opbrengst van de zonnepanelen voor je. Met onze software kunnen we de productie erg goed voorspellen, en garandeert Sungevity daarom de opbrengst voor je. Vraag een gratis advies aan en zie wat je kunt besparen!

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen