Doe de dakscan

Hoe kunnen we je helpen?

Vragen? Feedback? Tips? Allemaal van harte welkom! Wij zijn bereikbaar op de traditionele werkdagen en -tijden. Kijk hieronder wat voor jou de beste contactmogelijkheid is.

Klantenservice

Ben je klant bij Sungevity en heb je een vraag? Scrol door de antwoorden op de klantenservicepagina. Je kunt ook zoeken op onderwerp of zelf een ‘nieuw ondersteuningsticket’ indienen (dat betekent: je vraag of klacht naar ons opsturen). Wij nemen daarna contact met je op.

Naar de klantenservicepagina

Retourneren

Als je bij Sungevity iets koopt, doe je dat via het internet. Daarom heb je te maken met een koop op afstand. Je hebt daarom een bedenktermijn van 14 dagen die ingaat op het moment dat je jouw product hebt ontvangen, dat is op de dag van de installatie.

Tijdens die periode kun je gebruikmaken van je herroepingsrecht. Als je daar gebruik van wilt maken, kan je ons daar van op de hoogte stellen via het Europees modelformulier voor Herroeping.

Je kunt dit formulier ingevuld retour sturen aan service@sungevity.nl.

Liever per post? Dan kun je dit formulier sturen naar:

Sungevity Netherlands B.V.
Gedempt Hamerkanaal 189
1021 KP Amsterdam

Na ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Zodra wij jouw annuleringsverzoek hebben verwerkt, storten we het zo spoedig mogelijk terug.

Andere vraag? Bekijk de FAQ

Woningcorporatie of woningbelegger?

We denken graag mee als het gaat om het verduurzamen van een groter woningportfolio. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om woningen op de energielabel-ladder te laten stijgen en om bewoners duurzamer te laten wonen. Ons gespecialiseerde team krijgt huurders gezamenlijk én individueel enthousiast over zonnepanelen. Daar profiteren we allemaal van.

Lees meer

Perscontact

We vertellen je graag alles over onze missie om van elk dak een zonnefabriek te maken. Ben je benieuwd wat er in de media over ons gezegd wordt? Klik dan hier. Ben je benieuwd naar onze organisatie? Of wil je meer weten over onze Rooftop Revoluties zoals de Schooldak- en Huurdakrevolutie? Stuur dan een e-mail naar maartje.vanengelen@sungevity-intl.com

Adresgegevens

Sungevity Netherlands B.V.
Adres: Gedempt Hamerkanaal 189, 1021KP Amsterdam
Telefoon: 020 – 3090901
E-mail: info@sungevity.nl
Kvk: 52977110
Btw: NL850692830.B01