Doe de dakscan

Zonnepanelen Weert

Zonnepanelen in Weert op je dak laten leggen? Dan zit je goed bij Sungevity! Wij leveren en installeren kwalitatieve zonnesystemen, zodat je maximaal profiteert van de zon. Kies voor een lage energierekening met zonnepanelen in Weert!

Doe de dakscan

Voordelen zonnepanelen Weert

Heb je genoeg van die hoge energierekeningen? Daar reken je mee af als je kiest voor zonnepanelen in Weert. Scheelt je niet alleen een hoop geld, maar je draagt ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Zonnepanelen in Weert hebben een gigantisch rendement, en zijn daarom aantrekkelijker dan ooit.

Een paar leuke feiten over zonnepanelen in Limburg:

 • Circa 7.000 huishoudens hebben zonnepanelen in Weert
 • Gemiddelde terugverdientijd zonnepanelen Weert: 5 tot 8 jaar
 • Gemiddelde kosten zonnepanelen Weert: €4.500,- tot €6.000,-
 • Huis stijgt zo’n €7000 in waarde met zonnepanelen in Weert

Subsidie zonnepanelen Weert

Wil je zonnepanelen in Weert laten installeren? Goed nieuws! Je betaalt géén btw, wat je al snel €1.000 in aanschaf scheelt. Daarnaast biedt gemeente Weert eens in de zoveel tijd interessante regelingen aan, zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Lees meer over subsidies of ontdek de huidige subsidies op de website van de gemeente Weert.

Lees meer

Cijfers zonnepanelen Weert

De cijfers van zonnepanelen in Weert liegen er niet om! In 2019 hadden ruim 4.000 huishoudens een zonnesysteem. In 2020 groeide dat al door naar meer dan 5.500 en eind 2021 werd zelfs bijna de 7.000 aangetikt. Met een inwonersaantal van ruim 50 duizend mensen en 23 duizend huishoudens, komt het erop neer dat ongeveer 30% van de huishoudens profiteert van zonnepanelen in Weert. (bron: CBS)

 

Subsidie zonnepanelen Weert

Wil je zonnepanelen in Weert laten installeren? Goed nieuws! Je betaalt géén btw, wat je al snel €1.000 in aanschaf scheelt. Daarnaast biedt gemeente Weert eens in de zoveel tijd interessante regelingen aan, zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Lees meer over subsidies of ontdek de huidige subsidies op de website van de gemeente Weert.

 

Zonnepanelen Weert en omgeving

Woon je in de stad Weert? Of in een van de omliggende dorpen Stramproy, Leer, Tungelroy, Swartbroek en Altweerterheide? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Sungevity voor de vakkundige installatie van je gloednieuwe zonnesysteem. Ook wanneer je elders woont kun je bij ons terecht voor zonnepanelen in Limburg.

 

Toekomst zonnepanelen Weert

Hoe sneller je kiest voor zonnepanelen in Weert, hoe sneller je profiteert! Tot en met 2024 mag je 100% van de energie die je terug levert aan het net een-op-een verrekenen met de afgenomen stroom. Je krijgt dus een mooie vergoeding voor de ongebruikte stroom. Vanaf 2025 bouwt deze salderingsregeling langzaam aan af tot 0% in 2031.

Stroom die je direct verbruikt is daardoor uiteindelijk meer waard. Daarom adviseren we je bij Sungevity op maat en stemmen we de zonnepanelen in Weert perfect af op het (verwachte) verbruik. Zo behaal je het hoogste rendement.

Zonnepanelen Weert: geniet zorgeloos!

Profiteren van de zon lukt extra goed als je weet dat het goed zit:

 • Omvormers en zonnepanelen van A-merken
 • Een compleet garantiepakket
 • Lokale, gecertificeerde installateurs in Weert
Meer over ons aanbod

All-inclusive service voor zonnestroom in Weert

Garantiepakket dat bij je past

Bij Sungevity bieden we het meest complete garantiepakket in de markt. Met onze SunSure opbrengstgarantie (optioneel) krijg je met je zonnepanelen in Limburg 10 jaar lang de voorspelde opbrengst terug. Gegarandeerd. Kortom, zonnepanelen zonder zorgen!

 • 25 tot 30 jaar vermogensgarantie
 • 10 jaar installatiegarantie
 • Minimaal 10 jaar productgarantie
 • Extra optie: 10 jaar SunSure opbrengstgarantie

Zorgeloos zonnestroom

Met Sungevity ga je voor zonnepanelen in Weert die doen wat we voorspelden. En mocht er onverwachts een probleem optreden, dan staan we voor je klaar. Onze monteurs komen gratis naar je toe zonder voorrijkosten. Je gaat voor service zonder zorgen!

 • Gratis reparatieservice
 • Geen voorrijkosten
 • Vakkundige installateurs, altijd een bij jou in de buurt

Zonnepanelen Weert? Krijg gratis advies!

Doe onze dakscan om direct een indicatie te krijgen van de kosten, besparingen en het aantal benodigde zonnepanelen op jouw dak. Voor een uitgebreide berekening neem je contact met ons op. We adviseren je graag op maat over jouw zonnepanelen in Weert.

Doe de dakscan