Doe de dakscan

Zonnepanelen Groningen

✔ Inmiddels hebben we 133 zonnesystemen in Groningen geïnstalleerd
✔ Lokale, gecertificeerde installateurs
✔ Zonnepanelen inclusief 10 jaar SunSure opbrengstgarantie
✔ Keuze uit verschillende financieringsopties

Doe de dakscan

Groningen wekt op!

Het was afgelopen jaar een fantastisch jaar voor zonnepanelen. In Groningen waren er 1800 zonuren vorig jaar! Een mooie kans om te besparen op je energierekening en in te zetten om een schonere toekomst.

Inmiddels hebben we al 133 goedlopende zonnesystemen geïnstalleerd in Groningen.

Lokale, gecertificeerde installateurs

Ons Zonnekeurmerk, uitgeven door onafhankelijke experts namens de overheid, biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Vergelijk het met de BOVAG, maar dan voor zonnepanelen. Niet zo standaard nog. Slechts 5% van de installateurs is in bezit van Zonnekeur.

zonnekeur

Onze belofte: 10 jaar opbrengstgarantie

We zijn zo zeker van onze berekeningen dat we je een belofte doen. Leveren jouw zonnepanelen de komende 10 jaar minder stroom op dan wij hebben berekend? Dan betalen wij de gemiste opbrengst in keiharde euro’s terug. Dat is onze SunSure opbrengstgarantie!

Sungevity ontwerpt jouw zonnesysteem op maat en berekent daarbij jouw opbrengst en voordeel uiterst nauwkeurig. Weten wat jouw voordeel is?

Geen geld? Laat je zonnepanelen eenvoudig financieren

Er zijn verschillende mogelijkheden om je zonnepanelen te financieren, bijvoorbeeld via onze partner GreenLoans. Andere mogelijkheden zijn de SVn Duurzaamheidslening via jouw gemeente in Groningen, of de landelijke Energiebepaarlening.

Je kunt zelf kijken of financieren een optie is voor jou. Onze zonne-experts staan klaar om je te begeleiden tijdens het gehele proces. Heb je vragen? Stel ze gerust!

verschillende soorten zonnepanelen

HEB JE EEN EIGEN DAK? GROTE KANS DAT JE FLINK KUNT BESPAREN.