Met panelen in de penarie? Bij ons loop je geen risico

Nee, je panelen waaien niet van het dak af. En ze vliegen ook niet in de fik.

Meteen een geruststellende binnenkomer: van onze 20.000 zonne-installaties is er nog nooit één in de fik gevlogen. Gaat er dan nooit iets mis? Nou, heel soms. Tot nu toe is er 1 paneel (van de 20.000 installaties!) uit het installatieframe gewaaid, maar die zat verder nog vast op het dak. Dat was het.

Dus ik hoef me geen zorgen te maken?

Zeker niet. Onze installaties zijn ongelooflijk veilig. We geven dan ook niet voor niks zulke hoge garanties. Als we geen goed werk zouden leveren zouden we veel te veel tijd en geld kwijt zijn aan reparatiekosten.

Maar wat nou als het heel hard waait?

Onze panelen blijven zelfs liggen bij windkracht 12, en windkracht 12 komt in Nederland nooit voor. Stel dat het zo hard waait dat er een boom op je dak valt, dan dekt je opstalverzekering de schade. Geef wel van te voren aan bij de verzekeraar dat er zonnepanelen op je dak komen, zodat je schade vergoed wordt. En, niet onbelangrijk, met onze SunSure garantie loop je nooit zonne-energie mis. Ook met (tijdelijk) minder panelen blijft je opbrengst gelijk.

Het heel erg warm is?

Zonnepanelen vliegen niet in de fik door felle zon. De branden die bekend zijn door zonnepanelen kwamen door slechte installaties en niet nagevolgde veiligheidseisen. Daar hoef je bij Sungevity niet bang voor te zijn. Al onze installateurs hebben de Zonnekeur-certificering. Dat is best uitzonderlijk, want dat geldt maar voor 5% van alle installateurs in Nederland. Extra goed geregeld: bij ons krijg je ook nog een installatiegarantie bovenop de Zonnekeur. Kortom: het kan niet misgaan.

Mijn dak gaat lekken?

Voorkom onnodige extra kosten en zorg ervoor dat je dak in goede staat is voordat je zonnepanelen laat installeren. Dak in orde? Zorg dat je wat dakpannen achter de hand hebt: als er één stuk gaat kan die snel vervangen worden. Verder zijn we lekkage-experts: op een plat dak maken we geen gat in het dak voor de kabel om lekkage te voorkomen. Bij een schuin dak kitten we de dakdoorvoer waterdicht af. Ontstaat er toch een probleem? Dan dekken wij de kosten.

Sungevity is heel bewust geen prijsvechter. We geven hoge garanties en de beste service, zodat je lang en veilig van je zonnepanelen kunt profiteren.

Twijfel je over jouw dak? Of wil je een persoonlijk advies? Ook dat kan, kort & gratis. Klik hier.