€ 250 korting

Collectief aanbod voor DSM-medewerkers in Nederland

  • Verlaag uw energierekening
  • Garantie op uw stroomproductie
  • Verhoog uw woningwaarde

Uw voordeel

250 KORTING OP UW ZONNESYSTEEM

Deze korting staat gelijk aan één gratis zonnepaneel. Zo begint u wel heel snel en eenvoudig met besparen.

10 Jaar Sunsure opbrengst garantie

Garantie op de opbrengst van uw zonnesysteem met de unieke SunSure garantie.

Btw Service

De btw (21%) kunt u terugkrijgen via de Belastingdienst. Wij kunnen dit hele traject voor u regelen.

Collectief aanbod voor DSM-medewerkers in Nederland

Eenvoudig én voordelig zonnepanelen op uw dak. Als DSM-medewerker krijgt u € 250 korting wanneer u via Sungevity overstapt op schone zonnestroom. U bespaart zo al snel enkele honderden euro’s op uw energierekening.

Extra mooi meegenomen: ook uw familie, buren en vrienden kunnen gebruikmaken van dit aanbod. Dat is een zonnig vooruitzicht!

DSM-rekenvoorbeeld

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen.

Systeemkosten € 4.197
Korting DSM-medewerker - € 250
Btw-voordeel - € 728
10 jaar opbrengstgarantie SunSure Gratis
Alles-in-één pakket prijs € 3.219

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw

Rekenvoorbeeld

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor je dak. Jij hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij jouw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je lokale Sungevity installateur het systeem monteert.
Jij geniet
3

Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de online monitoring hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

De installateur aan het woord

“Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

Andre, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Waarom Sungevity

Sungevity is een toonaangevende aanbieder van zonnepanelen en is actief op de Europese markt, waaronder Nederland, België en Duitsland.

De relatie tussen Sungevity en DSM komt voort uit NL2025. Een platform waarin verscheidene invloedrijke aanjagers zich persoonlijke titel inzetten voor een betere toekomst van Nederland. Eén van de initiatieven die NL2025 steunt is de Schooldakrevolutie. Doel is om het aantal schooldaken met zonnepanelen in de komende jaren flink te verhogen. Ook DSM Nederland draagt bij aan dit initiatief.

Meer vragen? Download onze veelgestelde vragen

Dsm Feike Sijbesma
“Klimaatactie is een gezamenlijke verandering én kans. Dak voor dak kunnen we het verschil maken en onze (zonne)krachten bundelen!”
Feike Sijbesma, CEO Koninklijke DSM

Ook vrienden profiteren

Met de referentiecode 'DSM' profiteren ook uw vrienden, collega's en familie van deze campagne. Zo zijn we nog sneller duurzaam en vergroten we onze positieve impact.