Doe de dakscan

Langste garantie zonnepanelen

Hou je van zekerheid én goede looks? Dan is dit diepzwarte mono-paneel van 350 Wp de beste optie. Dit paneel staat mooi op je dak én heeft bovendien een extra lange productgarantie van 25 jaar. Daarbovenop krijg je op dit paneel een lineaire vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar. Dat betekent dat het vermogen van het paneel maar maximaal 0.40% per jaar afneemt – en dat is echt heel weinig!  Deze panelen blijven dus jaren lang optimaal presteren.

Intens zwart, ook de behuizing

Met langdurige garanties en een diepzwart aluminium frame combineert dit zonnepaneel het beste van twee werelden. Dit zonnepaneel heeft een innovatief ontwerp dat al meerdere keren in de prijzen is gevallen en maakt bovendien gebruik van de nieuwste zonneceltechnologie, waardoor het ook een zeer hoge vermogensgarantie heeft. De aanschafwaarde van deze panelen is iets hoger dan die van onze standaard panelen, maar ze wekken ook meer stroom op.

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren. Het voordeel? Je bent zelf eigenaar van de panelen, waardoor je de BTW terugkrijgt.

Dit diepzwarte Mono-paneel is de meest esthetische keuze voor je dak