Doe de dakscan

Laagste investering zonnepanelen

Ons Poly-paneel is een slimme keus. Dit paneel verdient zichzelf het snelst terug, en de investering die jij doet is met dit zonnepaneel het laagst. Je krijgt 12 jaar productgarantie, en 25 jaar vermogensgarantie, dus ook met een lage investering kun je vertrouwen op onze lange termijngaranties en hoge service.

Voor niets gaat de zon op

Waarom zou je nog voor fossiele energie betalen als de zon elke dag gratis op je dak schijnt? Zonnepanelen verdienen zichzelf altijd terug. Deed je koelkast dat maar! Stop je je spaargeld liever niet in een zonnesysteem? Laat je panelen financieren. Je bespaart direct op je energierekening en profiteert toch van alle fiscale voordelen.

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een installateur bij jou in de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren. Het voordeel? Je bent zelf eigenaar van de panelen, waardoor je de BTW terugkrijgt.