Doe de dakscan

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Ben je op zoek naar het beste van het beste? Dit ‘s m dan: het zonnepaneel met het hoogste vermogen op de markt. Maar dit krachtige paneel scoort op alle onderdelen: een hoge energieproductie van maar liefst 390 Wp, een mooi zwart design én een extra lange productgarantie van 25 jaar.

Het hoogste vermogen in de markt

We trekken even wat krachttermen uit de kast, want dit is echt een bijzonder paneel. Dit zonnepaneel uit Zuid-Korea is bekroond met verschillende awards en is het krachtigste paneel op de huidige markt. Dus ben je op zoek naar een mooi zwart paneel dat je ook nog eens zoveel mogelijk oplevert? Voilà!

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren. Het voordeel? Je bent zelf eigenaar van de panelen, waardoor je de BTW terugkrijgt.

Dit krachtige paneel scoort op alle onderdelen: een hoge energieproductie van maar liefst 390 Wp, een mooi zwart design én een extra lange productgarantie van 25 jaar.