Installatie gedoe? Welnee!

Zonnepanelen installeren lijkt een enorme klus, maar voor onze installateurs is het dagelijkse kost.

We zijn in 1 dag klaar. En daarna? Besparen maar.

Zonnepanelen installeren is een vak; we doen het dag in dag uit. Je hoeft niet op te zien tegen de installatie, want we zijn bijna altijd binnen een dag klaar. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je lage energierekening.

Hoe gaat een installatie in z’n werk?

Van je dak naar je meterkast

Bang voor lelijke kabels? We kiezen altijd voor de meest esthetische oplossing. Soms zijn er niet eens extra kabels nodig! En is er een PV-verdeler nodig tussen de zonnepanelen en de omvormer? Dan krijg je die van ons. 

Lees meer over kabelwerk

Voor elk dak een oplossing

installatie zonnepanelen installateur sungevity

Maatwerk is onze middle name, want met een standaard oplossing behaal je nooit het beste rendement. We hebben al van 20.000+ daken goedlopende zonnefabrieken gemaakt, van rijtjeshuizen tot enorme boerderijdaken. 

Speciaal voor jouw huis ontwikkeld

De installatie die we komen installeren is altijd speciaal voor jouw huis ontwikkeld. Daarom komen we ook bijna nooit voor verrassingen te staan: van te voren weten we precies waar we moeten zijn, en spreken we de installatiestappen met je door. 

Bekijk ons installatieproces
Ik wil meer weten

Hoe gaat de installatie in z’n werk?

Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je lage energierekening. 

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

90% van de daken is geschikt voor zonnepanelen. Of jouw dak daaronder valt hangt van een paar factoren af: de ligging van je dak, de hellingshoek en het type dakbedekking.

Kunnen zonnepanelen tegen hagel of harde wind?

Onze panelen blijven zelfs liggen bij windkracht 12, en windkracht 12 komt in Nederland nooit voor. Stel dat het zo hard waait dat er een boom op je dak valt, dan dekt je opstalverzekering de schade. Ook hagelschade wordt door je opstalverzekering gedekt. Vergeet niet je zonnesysteem aan te melden bij je verzekeraar. 
Meer FAQ

WETEN WAT JIJ KUNT BESPAREN?

Doe de dakscan en begin met besparen. Over een paar minuten weet je waar je aan toe bent.