Zonnepanelen huren? Begin direct met besparen

Wil jij ook €0 betalen voor je zonnepanelen? En direct besparen? Meld je aan voor 15 juli en ontvang als eerste informatie over ons nieuwe huuraanbod!

  • Na 10 jaar is het zonnesysteem afbetaald en van jou.
  • Het huurbedrag verdien je terug door de besparing op je energierekening.
  • 10 jaar garantie en altijd inzicht in jouw productie en verbruik met onze monitoring.

Financieren zonnepanelen: de mogelijkheden

In alle gevallen is de slimste keuze om zonnepanelen te financieren uit eigen middelen. Dat levert altijd het hoogste rendement op! Heb je niet direct de financiële middelen om zonnepanelen te kopen, of wil je niet investeren in zonnepanelen? Je kunt tegenwoordig ook zonnepanelen huren of leasen. Je hoeft dan geen investering te doen, je plukt wel de vruchten van eigen schone zonnestroom. Hou er wel rekening mee dat je vastzit aan een huurcontract en op termijn vaak duurder uit bent.

Op zoek naar een andere manier om de zonnepanelen te financieren? Er zijn ook speciale leningen beschikbaar voor energiebesparende maatregelen, zoals de landelijke Energiebespaarlening. Ook is er in sommige gemeenten de Duurzaamheidslening beschikbaar. Meer informatie hierover vind je op de website van SVN of van jouw (nieuwe) gemeente.

De voor- en nadelen van kopen, huren en een groene lening


Voorinschrijving voor huuraanbod

Meld je aan voor 15 juli en ontvang als eerste informatie over ons nieuwe huuraanbod. Na 15 juli nemen we contact met je op over onze nieuwe huurpropositie