Zonnepanelen Zwolle

In Zwolle zijn al veel mensen je voorgegaan om zelf schone energie op te wekken met zonnepanelen, en zo honderden euro’s per jaar besparen. Bij Sungevity kun je snel en simpel overstappen op zonnestroom. Je doet bij ons alles online en via de telefoon, je krijgt geen vertegenwoordiger over de vloer die je dak moet opmeten. Onze ontwerpers werken met recente satellietbeelden en geavanceerde software, en kunnen zo op ieder dak in Zwolle zonnepanelen intekenen en de opbrengst berekenen. We werken bij Sungevity met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren.

Als je in Zwolle woont en je bent geïnteresseerd in een advies over zonnepanelen dan helpen onze adviseurs jou graag verder. Zo kunnen we je in contact brengen met één van onze klanten in Zwolle, zij delen graag hun ervaringen met het zelf opwekken van hun energie en de service van Sungevity met jou!

Subsidie zonnepanelen Zwolle

In Zwolle is op dit moment geen subsidie beschikbaar voor zonnestroomsystemen. Gelukkig hebben zonnepanelen inmiddels helemaal geen subsidie meer nodig, want de prijzen zijn de laatste jaren sterk afgenomen. Toch is met een investering in zonnepanelen vaak nog een aardige som geld gemoeid. Daarom kun jij als inwoner van de Provincie Overijssel wel gebruik maken van een goedkope lening met een lange looptijd, om zelf je eigen schone energie op te wekken.

Btw voordeel

Wanneer jij jezelf aanmerkt als btw-ondernemer, kun je de btw op de aanschaf van jouw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor jij je terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Meer informatie vind je op de pagina over btw zonnepanelen.

Duurzaamheidsleningen zonnepanelen Zwolle - Overijssel

Je kunt een zonnesysteem financieren door bij de Provincie een duurzaamheidslening aan te vragen. Op die manier hoef jij niet zelf het bedrag te investeren, en kun je toch direct geld besparen. Door het gunstige tarief van een duurzaamheidslening vallen de kosten voor een lening namelijk vaak lager uit dan de directe besparing op de energierekening. Na het einde van de looptijd kan een zonnesysteem zeker nog 10 tot 15 jaar mee!

De Provincie Overijssel stelt twee duurzaamheidsleningen ter beschikking. Er is een lening mogelijk van €2.500,- tot €7.500,- met een looptijd van 10 jaar, en er is een lening mogelijk van €7.499,- tot €20.000,- (zie ook de website van Overijssel). Zo kunnen inwoners van Zwolle goedkoop lenen voor zonnepanelen.

Je kunt in Zwolle gebruik maken van de regeling als je aan een aantal voorwaarden voldoet. Uiteraard kom je alleen in aanmerking voor een duurzaamheidslening als je inwoner bent (of wordt) van de Provincie Overijssel. Ook dien jij eigenaar te zijn van een woning die ouder is dan 1 jaar. Daarnaast wordt jou kredietwaardigheid getoetst voordat je een lening toegewezen krijgt.

Waarom Sungevity?

Hoeveel zonnepanelen in jouw situatie aan te raden zijn is bijvoorbeeld afhankelijk van je verbruik, maar natuurlijk ook van van de beschikbare ruimte op jouw dak. Als je een gratis advies aanvraagt bij Sungevity, krijg je razendsnel een helder beeld bij de mogelijkheden voor zonnestroom. Daarvoor hoeven we niet bij jou het dak op te komen meten. Met onze software en met behulp van satellietbeelden kunnen we dit nauwkeurig bepalen. Zo proberen we het aanschaffen van zonnepanelen leuk en gemakkelijk te maken. Onze ontwerpers berekenen voor jou exact hoeveel panelen je nodig hebt, en wat de besparing zal zijn. De opbrengst kunnen wij van te voren voor jou berekenen, en dat kan Sungevity zo goed dat we dat garanderen!

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Apeldoorn
Zonnepanelen Deventer
Zonnepanelen Drenthe

Ontdek hoeveel je kan besparen