Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Zwolle

In Zwolle zijn al veel mensen u voorgegaan om zelf schone energie op te wekken met zonnepanelen, en zo honderden euro’s per jaar besparen. Bij Sungevity kunt u snel en simpel overstappen op zonnestroom. U doet bij ons alles online en via de telefoon, u krijgt geen vertegenwoordiger over de vloer die uw dak moet opmeten. Onze ontwerpers werken met recente satellietbeelden en geavanceerde software, en kunnen zo op ieder dak in Zwolle zonnepanelen intekenen en de opbrengst berekenen. We werken bij Sungevity met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren.

Als u in Zwolle woont en u bent geïnteresseerd in een advies over zonnepanelen dan helpen onze adviseurs u graag verder. Zo kunnen we u in contact brengen met één van onze klanten in Zwolle, zij delen graag hun ervaringen met het zelf opwekken van hun energie en de service van Sungevity met u!

Subsidie zonnepanelen Zwolle

In Zwolle is op dit moment geen subsidie beschikbaar voor zonnestroomsystemen. Gelukkig hebben zonnepanelen inmiddels helemaal geen subsidie meer nodig, want de prijzen zijn de laatste jaren sterk afgenomen. Toch is met een investering in zonnepanelen vaak nog een aardige som geld gemoeid. Daarom kunt u als inwoner van de Provincie Overijssel wel gebruik maken van een goedkope lening met een lange looptijd, om zelf uw eigen schone energie op te wekken. 

Btw voordeel

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Meer informatie vindt u op de pagina over btw zonnepanelen.

Duurzaamheidsleningen zonnepanelen Zwolle - Overijssel

U kunt een zonnesysteem financieren door bij de Provincie een duurzaamheidslening aan te vragen. Op die manier hoeft u niet zelf het bedrag te investeren, en kunt u toch direct geld besparen. Door het gunstige tarief van een duurzaamheidslening vallen de kosten voor een lening namelijk vaak lager uit dan de directe besparing op de energierekening. Na het einde van de looptijd kan een zonnesysteem zeker nog 10 tot 15 jaar mee!

De Provincie Overijssel stelt twee duurzaamheidsleningen ter beschikking. Er is een lening mogelijk van €2.500,- tot €7.500,- met een looptijd van 10 jaar, en er is een lening mogelijk van €7.499,- tot €20.000,- (zie ook de website van Overijssel). Zo kunnen inwoners van Zwolle goedkoop lenen voor zonnepanelen.

U kunt in Zwolle gebruik maken van de regeling als u aan een aantal voorwaarden voldoet. Uiteraard komt u alleen in aanmerking voor een duurzaamheidslening als u inwoner bent (of wordt) van de Provincie Overijssel. Ook dient u eigenaar te zijn van een woning die ouder is dan 1 jaar. Daarnaast wordt uw kredietwaardigheid getoetst voordat u een lening toegewezen krijgt.

Waarom Sungevity?

Hoeveel zonnepanelen in uw situatie aan te raden is dat is bijvoorbeeld afhankelijk van uw verbruik, maar natuurlijk ook van van de beschikbare ruimte op uw dak. Als u een gratis advies aanvraagt bij Sungevity, krijgt u razendsnel een helder beeld bij de mogelijkheden voor zonnestroom. Daarvoor hoeven we niet bij u het dak op komen meten. Met onze software en met behulp van satellietbeelden kunnen we dit nauwkeurig bepalen. Zo proberen we het aanschaffen van zonnepanelen leuk en gemakkelijk te maken. Onze ontwerpers berekenen voor u exact hoeveel panelen u nodig heeft, en wat de besparing zal zijn. De opbrengst kunnen wij van te voren voor u berekenen, en dat kan Sungevity zo goed dat we dat garanderen!

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Apeldoorn
Zonnepanelen Deventer
Zonnepanelen Drenthe

Ontdek wat u kunt besparen.