Zonnepanelen Zeeland

Sungevity is een betrouwbare partij die honderden huishoudens heeft geholpen om over te stappen op zonnestroom. Ook in Zeeland is Sungevity actief en hebben we meerdere installaties succesvol gerealiseerd. We werken met een installateursvakgroep door het hele land, zodat wanneer er iets aan de hand is met uw zonnesysteem, de installateur ook snel ter plaatse kan zijn. Ook al woont in u een grote stad of een klein dorpje in Zeeland; Sungevity komt overal.

Stel, u woont in Zeeland en u speelt met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen. Welke informatie is dan relevant voor u?

Hoog aantal zonuren

Zeeland staat bekend om het hoge aantal zonuren. Dit is gunstig voor de kilowattuurproductie en de terugverdientijd. Uit recent onderzoek van SolarCare kwam naar voren dat de opbrengstfactor in Zeeland het hoogste is van alle provincies in Nederland. Lees hier het volledige artikel.

Subsidie zonnepanelen Zeeland?

De landelijke subsidie van AgentschapNL was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een opstart te geven. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen en sinds 8 augustus 2013 is de subsidiepot uitgeput. Dit gegeven laat zien dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling wordt ingevoerd.

Via energiesubsidiewijzer.nl kunt u daarnaast controleren of dat er op dit moment een lokale subsidie voor uw gemeente is. Zoals u kunt zien, zijn er op dit moment geen lokale subsidies in Zeeland. Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem interessant.

Btw-voordeel

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Lees meer over het btw-voordeel. Sungevity heeft een samenwerking met MTH Accountants zodat u in de administratieve handelingen volledig kan worden ontzorgd.

Duurzaamheidslening zonnepanelen Zeeland

De SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland) biedt in verschillende gemeenten in Zeeland een duurzaamheidslening aan. Hiervoor geldt dat het rentepercentage van de lening 3% lager ligt dan het actueel geldende tarief, met een minimaal rentetarief van 0,5%. Voor meer informatie en om te bepalen of u in aanmerking komt voor de duurzaamheidslening kunt u kijken op de website van SVN.

Energiebespaarlening

Het is ook mogelijk om uw zonnesysteem te financieren met behulp van de Energiebespaarlening. De belangrijkste kenmerken van deze lening zijn:

  • Het is een annuïteitenlening
  • Van de lening kan max. 75% gebruikt worden voor de financiering van zonnepanelen.
  • U kunt minimaal €2.500,- en maximaal €25.000,- lenen.
  • Looptijd van 7 tot 15 jaar met vaste rente.
  • Boetevrij aflossen en geen afsluitkosten.

Via ikinvesteerslim.nl vindt u alle informatie over deze Energiebespaarlening.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Zeeland wilt laten plaatsen. Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie. Wij noemen dat onze SunSure garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven.

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Zeeland. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Breda
Zonnepanelen Rotterdam

Ontdek hoeveel je kan besparen