Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Tilburg

De gemeente Tilburg heeft de ambitie om in 2045 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Een duurzame werkwijze is verankerd in grondvesten van de gemeente. In januari 2014 werd zij beloond met de Duurzaam Bouwen Award voor de duurzaamste gemeentelijke vastgoedorganisatie. De gemeente werkt hard aan haar ambities, maar kan daarbij niet zonder de steun van haar inwoners. Het aanschaffen van zonnepanelen is een rendabele manier om bij te dragen aan een klimaatneutraal Tilburg in 2045! Ook in Tilburg is Sungevity uw partner om de overstap naar zonnestroom te realiseren. Door ons landelijke netwerk van gecertificeerde installateurs kunnen wij u in Tilburg van de hoogste kwaliteit zonnepanelen voorzien.

Waar dient u rekening mee te houden wanneer u de overstap naar zonnestroom in Tilburg overweegt?

Subsidie zonnepanelen Tilburg

De landelijke subsidiepot is sinds augustus 2013 uitgeput. Sindsdien is er vanuit de landelijke overheid geen mogelijkheid meer om subsidie te verkrijgen. Vanuit de gemeente Tilburg is op dit moment geen budget beschikbaar om subsidie te krijgen voor zonnepanelen. Op de website van energiesubsidiewijzer wordt bijgehouden welke subsidieregelingen er op dit moment voor handen zijn in uw regio. Ondanks het ontbreken van subsidies zijn zonnepanelen nog nooit zo aantrekkelijk geweest! Er zijn namelijk wel andere voordelen te behalen wanneer u de overstap maakt.

Btw-teruggave

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Lees meer over het btw-voordeel.

Duurzaamheidslening zonnepanelen Tilburg

Als inwoner van Tilburg kunt u gebruik maken van het nationaal fonds energiebesparing. Bij deze lening kunt u tegen een voordelig tarief een lening aangaan voor energiebesparende maatregelen. Wanneer u van deze lening gebruik wilt maken om zonnepanelen aan te schaffen, dan is een harde voorwaarde dat u 50% van de lening gebruikt om andere energiebesparende maatregelen toe te passen.

De lening vanuit het nationaal fonds is voordelig ten opzichte van reguliere partijen die een groenlening aanbieden. De rente is ten minste 2% lager bij het nationaal fonds. Hierdoor gaat u de zonnepanelen een sneller terugverdienen. Voor meer informatie en een inschatting of u in aanmerking komt voor deze lening kunt u kijken op de website van het fonds.

Waarom Sungevity?

Wilt u ook bijdragen aan een duurzamer en klimaatneutraal Tilburg of wilt u gewoon een mooi financieel voordeel halen uit uw spaargeld? Zet dan ook de stap naar zonnepanelen. Sungevity maakt het u zeer gemakkelijk. Op afstand bepalen wij middels onze gespecialiseerd software wat de mogelijkheden zijn voor uw woning op het gebied van zonnepanelen. Vraag hier gratis een persoonlijk advies aan en kom er achter wat zonne-energie voor u kan betekenen. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over wat er mogelijk is in uw situatie!

Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie. Wij noemen dat onze SunSure garantie.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Breda
Zonnepanelen Eindhoven

Ontdek wat u kunt besparen.