Zonnepanelen Tilburg

De gemeente Tilburg heeft de ambitie om in 2045 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Een duurzame werkwijze is verankerd in grondvesten van de gemeente. In januari 2014 werd zij beloond met de Duurzaam Bouwen Award voor de duurzaamste gemeentelijke vastgoedorganisatie. De gemeente werkt hard aan haar ambities, maar kan daarbij niet zonder de steun van haar inwoners. Het aanschaffen van zonnepanelen is een rendabele manier om bij te dragen aan een klimaatneutraal Tilburg in 2045! Ook in Tilburg is Sungevity jouw partner om de overstap naar zonnestroom te realiseren. Door ons landelijke netwerk van gecertificeerde installateurs kunnen wij jou in Tilburg van de hoogste kwaliteit zonnepanelen voorzien.

Waar dien je rekening mee te houden wanneer je de overstap naar zonnestroom in Tilburg overweegt?

Subsidie zonnepanelen Tilburg

De landelijke subsidiepot is sinds augustus 2013 uitgeput. Sindsdien is er vanuit de landelijke overheid geen mogelijkheid meer om subsidie te verkrijgen. Vanuit de gemeente Tilburg is op dit moment geen budget beschikbaar om subsidie te krijgen voor zonnepanelen. Op de website van energiesubsidiewijzer wordt bijgehouden welke subsidieregelingen er op dit moment voor handen zijn in uw regio. Ondanks het ontbreken van subsidies zijn zonnepanelen nog nooit zo aantrekkelijk geweest! Er zijn namelijk wel andere voordelen te behalen wanneer je de overstap maakt.

Btw-teruggave

Wanneer jij jezelf aanmerkt als btw-ondernemer, kun je de btw op de aanschaf van jouw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor jouw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Lees meer over het btw-voordeel.

Duurzaamheidslening zonnepanelen Tilburg

Als inwoner van Tilburg kun je gebruik maken van het nationaal fonds energiebesparing. Bij deze lening kan je tegen een voordelig tarief een lening aangaan voor energiebesparende maatregelen. Wanneer je van deze lening gebruik wilt maken om zonnepanelen aan te schaffen, dan is een harde voorwaarde dat je 50% van de lening gebruikt om andere energiebesparende maatregelen toe te passen.

De lening vanuit het nationaal fonds is voordelig ten opzichte van reguliere partijen die een groenlening aanbieden. De rente is ten minste 2% lager bij het nationaal fonds. Hierdoor ga je de zonnepanelen een sneller terugverdienen. Voor meer informatie en een inschatting of je in aanmerking komt voor deze lening kun je kijken op de website van het fonds.

Waarom Sungevity?

Wil jij ook bijdragen aan een duurzamer en klimaatneutraal Tilburg of wil je gewoon een mooi financieel voordeel halen uit jouw spaargeld? Zet dan ook de stap naar zonnepanelen. Sungevity maakt het je zeer gemakkelijk. Op afstand bepalen wij middels onze gespecialiseerd software wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning op het gebied van zonnepanelen. Vraag hier gratis een persoonlijk advies aan en kom er achter wat zonne-energie voor jou kan betekenen. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden en uitleg te geven over wat er mogelijk is in jouw situatie!

Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie. Wij noemen dat onze SunSure garantie.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Breda
Zonnepanelen Eindhoven

Ontdek hoeveel je kan besparen