Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Rotterdam

Rotterdam is de grootste doorvoerhaven van zonnepanelen in Europa. Ieder jaar komen hier vele tienduizenden zonnepanelen Europa binnen. Wanneer u in de gemeente Rotterdam woont, bent u bij Sungevity aan het juiste adres voor uw zonnepanelen. Wij zijn een landelijke partij die inmiddels al honderden huishoudens heeft geholpen met de overstap naar zonnestroom. Sungevity werkt met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden.

U krijgt bij ons een gratis advies met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij u langs te komen voor het opmeten van uw dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Veel mensen in zijn daarom al met Sungevity in zee gegaan voor zonnepanelen.

Wat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen in de omgeving van Rotterdam?

Subsidie zonnepanelen Rotterdam

De landelijke subsidiepot heeft in augustus 2013 de bodem bereikt. Sindsdien is er vanuit de landelijke overheid geen mogelijkheid meer om subsidie te verkrijgen. Ook vanuit de gemeente Rotterdam is op dit moment geen mogelijkheid om subsidie te krijgen voor zonnepanelen. Op de website energiesubsidiewijzer.nl wordt bijgehouden welke subsidieregelingen er op dit moment voor handen zijn. Desondanks zijn zonnepanelen nog nooit zo aantrekkelijk geweest! Er zijn namelijk wel andere voordelen te behalen.

Btw-regeling

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw over de aankoop en installatie van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor u kan regelen.

Duurzaamheidslening Rotterdam

Als inwoner van Rotterdam kunt u gebruik maken van het nationaal fonds energiebesparing. Hierbij kunt tegen een voordelig tarief een lening aangaan voor energiebesparende maatregelen. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken om zonnepanelen aan te schaffen, dan is een harde voorwaarde dat u 50% van de lening gebruikt om andere energiebesparende maatregelen toe te passen. De Energiebespaarlening vanuit het nationaal fonds is voordelig ten opzichte van reguliere partijen die een groenlening aanbieden. De rente is ten minste 2% lager bij het nationaal fonds. Hierdoor verdient u de zonnepanelen sneller terug. Klik hier voor meer informatie over de Energiebespaarlening.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Rotterdam wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven.

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Rotterdam. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Den Haag 
Zonnepanelen Breda
Zonnepanelen Zeeland

Ontdek wat u kunt besparen.