Zonnepanelen Loenen

Woon jij in Loenen en ben je geïnteresseerd in zonnepanelen? Sungevity biedt ook in Gelderland de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Wij zijn een landelijke partij die inmiddels al honderden huishoudens heeft geholpen met de overstap naar zonnestroom. Sungevity werkt met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden.

Je krijgt bij ons een gratis advies met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij je langs te komen voor het opmeten van jouw dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Veel mensen in zijn daarom al met Sungevity in zee gegaan voor zonnepanelen. Of je nu in Loenen zelf woont, of in Eerbeek, Lieren of Beekbergen; Sungevity kan je overstap naar zonnestroom professioneel en volledig toegespitst op jouw situatie begeleiden.

Stel, je woont in Loenen en je speelt met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen. Wat is dan belangrijk voor jou?

Stichting Loenen Energie Neutraal

Loenen heeft in 2013 de Europese subsidie van € 200.000 gewonnen om het dorp te verduurzamen. Loenen heeft als ambitie om uiteindelijk energieneutraal te worden. De Stichting Loenen Energie Neutraal heeft een zonnepanelenactie, waarbij je subsidie voor 5% van de netto kosten kunt ontvangen. Daarnaast wordt 40% renteloos voorgefinancierd, waarbij via lidmaatschap LEN/LEF in vijf jaarlijkse termijnen het fonds wordt gevuld via de opbrengsten van de investering. Lees hier meer over de zonnepanelenactie van Stichting Loenen Energie Neutraal.

Kom je niet in aanmerking? Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem zeer interessant. Daarnaast is er op dit moment een btw-regeling actief, die jouw investering nóg interessanter maakt.

Btw-regeling

Wanneer jij jezelf aanmerkt als btw-ondernemer, kan je de btw over de aankoop en installatie van jouw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor je jouw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees hier meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor jou kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteer je van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Energiebespaarlening

Het is mogelijk om jouw zonnesysteem te financieren met behulp van de Energiebespaarlening. De belangrijkste kenmerken van de Energiebespaarlening zijn:

  • Het is een annuïteitenlening
  • Van de lening kan max. 50% gebruikt worden voor de financiering van zonnepanelen.
  • Je kan minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen.
  • Looptijd van 7 tot 10 jaar met vaste rente.
  • De afsluitkosten zijn 2% over de hoofdsom van de lening.

Via ikinvesteerslim.nl vind je alle informatie over deze Energiebespaarlening.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat jij de juiste informatie krijgt zodat je inhoudelijk een beslissing kan nemen of je zonnepanelen op jouw woning in Loenen wilt laten plaatsen. Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie: SunSure. Zo ben je ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in jouw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen je haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Loenen. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Apeldoorn
Zonnepanelen Arnhem
Zonnepanelen Doetinchem

Ontdek hoeveel je kan besparen