Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden en om de content van de website af te stemmen op uw voorkeuren. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring. Door verder te klikken op de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Zonnepanelen Limburg

Woont u in Limburg en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Sungevity biedt ook in Limburg de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Bij Sungevity werken we met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden. U krijgt bij ons een gratis en vrijblijvend advies met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij u langs te komen voor het opmeten van uw dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden. Veel mensen in Limburg zijn daarom al met Sungevity in zee gegaan voor zonnepanelen.

Als u een advies aanvraagt bij Sungevity, kan één van onze adviseurs u eventueel in contact brengen met klanten in bijvoorbeeld Landgraaf. Nadat u een advies heeft aangevraagd bellen we u even kort op om uw voorkeuren te bespreken en eventuele bijzonderheden te bekijken. Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag en één van onze adviseurs bespreekt telefonisch met u het advies, waar alle relevante zaken in vermeld zijn.

Subsidie zonnepanelen Limburg

De landelijke subsidie van AgentschapNL om de zonnepanelenmarkt een impuls te geven is sinds 8 augustus 2013 uitgeput. Er zijn op dit moment geen plannen om deze landelijke subsidie weer aan te bieden en zijn er geen subsidies vanuit de Provincie Limburg voor zonnepanelen. Eigenlijk is dat niet erg, want zonnepanelen hebben inmiddels geen subsidies meer nodig. De prijzen zijn inmiddels zodanig gedaald dat het ook zonder subsidie aantrekkelijk is en de btw regelingen die actief zijn bieden u ook het nodige voordeel.

Btw voordeel

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Meer informatie vindt u op de pagina over btw zonnepanelen.

Verlaagd btw-tarief

U profiteert van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd om de bouwsector een impuls te geven. De regeling loopt tot 1 januari 2015. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is enkel 6% in plaats van 21%.

Duurzaamheidslening zonnepanelen Limburg

De SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland) biedt in de Provincie Limburg een duurzaamheidslening aan. Hiervoor geldt dat het rentepercentage van de lening 3% lager ligt dan het actueel geldende tarief, met een minimaal rentetarief van 0,5%. Voor meer informatie en om te bepalen of u in aanmerking komt voor de duurzaamheidslening kunt u op de website van SVN kijken.

Het Sungevity advies

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Limburg wilt laten plaatsen. Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie. Wij noemen dat onze SunSure garantie. Dit komt voort uit het gegeven dat de productie van zonnepanelen vaak te positief wordt voorgespiegeld.

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Limburg. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Eindhoven
Zonnepanelen Nijmegen

Ontdek wat u kunt besparen