Sungevity maakt de overstap naar zonnestroom makkelijk

  • Verlaag direct uw energierekening
  • Een duurzame investering met een hoog rendement
  • Meer besparen door inzicht in uw energieverbruik
  • Alles geregeld van A tot Z

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen verloopt bij Sungevity gemakkelijk en snel, we maken zonnestroom daarmee leuk! Wanneer u overweegt zonnepanelen te kopen, moet u naast de prijs ook goed letten op de kwaliteit van de materialen en de aanbieder.

Via Sungevity.nl vraagt u met een paar muisklikken een zonne-advies aan door uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken en een afspraak te plannen met één van onze adviseurs. Daarna kan ons ontwerpteam aan de slag met het maken van een passend ontwerp voor zonnepanelen op uw woning. Er worden vaak meerdere ontwerpen gemaakt, wat gebeurt aan de hand van luchtfoto’s van uw huis en met onze speciale Remote Solar Design tool. Daarmee berekenen we precies wat u aan kosten bespaart. Bevalt het ontwerp en uw voordeel? Dan kunt u het zonnestroomsysteem online bestellen. Binnen 6 weken worden de zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd. Zo bespaart u heel eenvoudig en draagt u bij aan een beter milieu!

U beslist, wij doen het werk

Wij doen er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Wij bieden een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.Image Ipad

Zonnestroom via Sungevity

Opbrengstgarantie

Opbrengstgarantie

Wij garanderen jouw opbrengst met onze SunSure opbrengstgarantie. Deze garantie is uniek in Nederland!
Internationaal

Internationaal

Vanuit de Verenigde Staten en Europa helpen we wereldwijd zoveel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren.
Monitoring

Monitoring

Al je energie op één plek. Nauwkeurig inzicht in je productie én stroom- en gasverbruik.

Sungevity Klanten aan het woord

Marc Blokker

"Zonnepanelen zijn bijna een must als je wilt bijdragen aan een schoner milieu en een betere toekomst voor onze kinderen. Sungevity gaf me direct een goed gevoel door hun benadering en uitleg. De doorslag gaf de opbrengstgarantie waardoor je als particulier een stuk zekerheid krijgt, waarna een feilloze installatie en service volgde. Ze liggen erop sinds december en het is leuk om met het langer worden van de dagen de opbrengsten bijna dagelijks te zien toenemen"

Marc Blokker
Thijs Debets

"Minder afhankelijk zijn, een mooie investering met een leuke maandelijkse besparing en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Geïnspireerd door de zonnepanelen in KLOP, kwam het aanbod van Sungevity op het perfecte moment. Met 12 panelen hebben wij een besparing van 2/3 van ons elektriciteitsverbruik. De installatie verliep heel goed en sindsdien wekken de panelen zonder problemen al 2,5 jaar stroom op. Leuk is ook de opbrengstgrafiek die je kunt inzien Bekijk hier hoeveel ik opwek en bespaar.

Thijs Debets
Peter Tielemans

"Na lang oriënteren beseften we dat er eigenlijk geen reden was om het niet te doen: zelf actief worden bij de verduurzaming en daarbij een bijzonder financieel rendement. We hebben gekozen voor Sungevity om de professionaliteit. De uitvoering van het voortraject, de plaatsing en de nazorg waren goed. En nu de panelen er liggen, hebben we gemerkt dat het niet alleen modern is en een gevoel van onafhankelijkheid geeft, maar dat het vooral ook leuk is om te zien hoeveel je opwekt

Peter Tielemans
Nico Dorrestein

"Wij hebben voor Sungevity gekozen vanwege de goede kwaliteit, het deskundige advies, en de goede service. Zonnestroom is een mooie energiebron, vooral met het oog op de toekomst, Waarbij we dan denken aan onze kinderen en kleinkinderen. Zonlicht zal altijd beschikbaar blijven, andere energiebronnen waarschijnlijk niet! Bovendien kunnen wij met het geld dat we besparen elke maand iets leuks doen met de kleinkinderen!"

Nico Dorrestein

Ontdek wat jij kunt besparen

Vul je gegevens in en een van onze adviseurs neemt z.s.m. contact met je op voor het advies.

Met het aanvragen van advies stem je in met de Algemene voorwaarden & Privacy Statement en zullen wij je voorzien van gratis en vrijblijvend zonne-advies.