Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Haarlem

Ook in Haarlem is Sungevity uw partner om over te stappen naar zonnepanelen. Door ons landelijke netwerk van gecertificeerde installateurs staan wij direct bij u op de stoep om binnen een dag een compleet werkend zonnestroomsysteem op uw dak te leggen. De gemeente Haarlem kan uw hulp hard gebruiken. De gemeente heeft namelijk grote ambities. In 2015 dient de gemeentelijke organisatie energieneutraal te zijn en in 2030 dient de hele gemeente energieneutraal te zijn. Of u de overstap maakt voor het milieu of puur voor uw portemonnee, overstappen naar zonnestroom is nog nooit zo voordelig geweest.

Subsidie zonnepanelen Haarlem

De landelijke subsidiepot is sinds augustus 2013 uitgeput. Sindsdien is er vanuit de landelijke overheid geen mogelijkheid meer om subsidie te verkrijgen. Vanuit de gemeente Haarlem is op dit moment geen budget beschikbaar om subsidie te krijgen voor zonnepanelen. Op de website energiesubsidiewijzer.nl wordt bijgehouden welke subsidieregelingen er op dit moment voor handen zijn in uw regio. Ondanks het ontbreken van een subsidiemogelijkheid zijn zonnepanelen nog nooit zo aantrekkelijk geweest, er zijn namelijk wel andere voordelen te behalen wanneer u de overstap maakt.

Teruggave btw

Als u nu overstapt op zonnestroom kunt u uzelf aanmerken als btw-ondernemer. Wanneer u dit doet kunt u de volledige BTW op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit komt neer op 10% tot 15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees hier meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor u kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteert u van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Duurzaamheidslening Haarlem

De gemeente Haarlem stimuleert haar woningbezitters met een woning van 5 jaar of ouder om de overstap naar zonnestroom te maken. Dit doet zij door in samenwerking met SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) een duurzaamheidslening aan te bieden tegen een voordelig rentetarief. De lening bedraagt minimaal 2.500 euro tot maximaal 15.000 euro. Lees hier meer over de Haarlemse duurzaamheidslening.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Haarlem wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Haarlem. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Amsterdam
Zonnepanelen Almere 
Zonnepanelen Den Haag

Ontdek wat u kunt besparen.