Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Groningen

Bij Sungevity kunnen we klanten in heel Nederland van een op maat gemaakt advies voorzien. Omdat we op afstand kunnen bepalen hoe zonnepanelen op uw dak mogelijk zijn middels onze Remote Solar Design methode, hoeven onze adviseurs niet bij langs te komen voor ingewikkelde dakmetingen. Met satellietbeelden kunnen onze ontwerpers nauwkeurig zonnesystemen ontwerpen, en we berekenen van te voren de opbrengst van de zonnepanelen voor ieder dak precies uit.

Ook in Groningen helpen we onze klanten graag om snel en gemakkelijk zonnepanelen aan te kunnen schaffen. Bijvoorbeeld in de stad Groningen of in Zuidhorn zou u in contact kunnen komen met één van onze klanten om een zonnesysteem te bekijken of te vragen naar ervaringen met Sungevity.

Subsidie zonnepanelen Groningen

In de provincie Groningen zijn geen subsidies voor zonnepanelen beschikbaar. Niet zo gek eigenlijk, want subsidies zijn eigenlijk helemaal niet meer nodig. En de huidige btw regeling voor eigenaren van zonnepanelen kan ook gezien worden als een vorm van subsidie, hoewel het geen label ’subsidie zonnepanelen’ heeft.

Btw voordeel

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Meer informatie vindt u op de pagina over btw zonnepanelen.

Verlaagd btw-tarief

U profiteert van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd om de bouwsector een impuls te geven. De regeling loopt tot 1 januari 2015. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is enkel 6% in plaats van 21%.

Duurzaamheidslening zonnepanelen Groningen

Voor de financiering van uw zonnesysteem, is er in de Noordelijke provincies wel een duurzaamheidslening beschikbaar. Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een lening met een laag rentetarief en een lange looptijd.

Maatwerkadvies zonnepanelen Groningen

Of u in aanmerking komt voor een duurzaamheidslening in Groningen kunt u bekijken op de website van de provincie. U dient onder andere (particulier) eigenaar te zijn van de woning en een maatwerkadvies uit laten voeren.

Een maatwerkadvies is een rapport om de Energie-Index van uw woning in kaart te brengen. Lokale partijen uit de buurt kunnen voor u een maatwerkadvies uitvoeren. U kunt een aanvullende subsidie van € 250,- ontvangen om uw maatwerkadvies uit te laten voeren, mits u gebruik maakt van een duurzaamheidslening in Groningen. Als u het maatwerkadvies laat doen door De SlimmeRik uit Aalden, Energiebesparing Noord-Nederland uit Beilen of Blauwe Ogen uit Groningen komt u in aanmerking voor een dergelijke subsidie.

Een advies van Sungevity

Hoeveel u kunt besparen kunt u door onze ontwerpers exact laten berekenen. In uw persoonlijke advies maken we voor u inzichtelijk wat zonnestroom voor u kan betekenen, en bij Sungevity maken we de overstap graag gemakkelijk en simpel. U vult uw gegevens in, en één van onze medewerkers zal u aan de hand daarvan even kort bellen om uw voorkeuren en bijzonderheden te bespreken. Onze ontwerpers gaan vervolgens voor u aan de slag, en verzamelen alle berekeningen in het advies. Daarnaast krijgt u telefonisch een uitgebreid advies, en kunt u al uw vragen stellen aan onze specialist die u helpt met de overstap naar zonnestroom.

Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie. Wij noemen dat onze SunSure garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Friesland 
Zonnepanelen Drenthe

Ontdek wat u kunt besparen.