Zonnepanelen Drenthe

Sungevity biedt ook in Drenthe de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Wij zijn een landelijke partij die inmiddels al honderden huishoudens heeft geholpen met de overstap naar zonnestroom. Sungevity werkt met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden.

U krijgt bij ons een gratis iQuote met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij u langs te komen voor het opmeten van uw dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Veel klanten gingen u al voor, en eventueel kunt u bij één van onze klanten in Drenthe een zonnesysteem bekijken, of informeren over de ervaringen met Sungevity. Dat kan bijvoorbeeld in Valthe of Westerbork.

Subsidie zonnepanelen Drenthe

De landelijke subsidiepot van AgentschapNL is sinds 8 augustus 2013 uitgeput. De regeling was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een impuls te geven. Dat is gelukt. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen. Hieruit blijkt dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling zal worden ingevoerd. Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem zeer interessant. Daarnaast is er op dit moment een btw-regeling actief, die uw investering nóg interessanter maakt.

Duurzaamheidslening

Ook zonder subsidie in Drenthe is het in 2014 voordelig om zonnepanelen te installeren. De noordelijke provincies hebben gezamenlijk besloten huiseigenaren te stimuleren om over te stappen op zonne-energie door duurzaamheidsleningen beschikbaar te maken. Vanaf 1 februari 2014 kunt u als inwoner van Drenthe in aanmerking komen voor een gunstige duurzaamheidslening. Via het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) kunt u een bedrag tussen de €2.500,- en €15.000,- lenen voor het installeren van zonnepanelen, tegen een laag tarief en met een lange looptijd. Kijk voor meer informatie over de zonnelening Drenthe op de website van SNN.

Extra voordelen zonnepanelen Drenthe

Als u er voor kiest om zonnepanelen in Drenthe te financieren met een duurzaamheidslening, dan dient u een zogenaamd maatwerkadvies te laten uitvoeren. Als u het maatwerkadvies door ‘De SlimmeRik’ uit Aalden, ‘Energiebesparing Noord-Nederland’ uit Beilen of ‘Blauwe Ogen’ uit Groningen heeft laten uitvoeren, kunt u restitutie aanvragen voor de hier voor gemaakt kosten. Hier is een beperkte hoeveel geld voor beschikbaar gesteld, en u kunt alleen een vergoeding krijgen voor het maatwerkadvies als u een duurzaamheidslening toegewezen krijgt.

Btw-regeling

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw over de aankoop en installatie van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor u kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteert u van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Deventer wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Deventer. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Hoogeveen
Zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen Friesland

Ontdek hoeveel je kan besparen