Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Deventer

Woont u in Deventer en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Sungevity biedt ook in Overijssel de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Wij zijn een landelijke partij die inmiddels al honderden huishoudens heeft geholpen met de overstap naar zonnestroom. Sungevity werkt met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden.

U krijgt bij ons een gratis zonne-advies met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij u langs te komen voor het opmeten van uw dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Veel mensen in zijn daarom al met Sungevity in zee gegaan voor zonnepanelen.

Sungevity heeft in het hele land veel tevreden klanten, die u op verzoek graag hun zonnestroomsysteem laten zien. U kunt natuurlijk langsfietsen of -wandelen bij een Zonline-systeem bij u in de buurt. Onze adviseurs kunnen u meestal ook in contact brengen met klanten bij u in de buurt, zodat u in Deventer even kunt kijken bij en praten met een van onze tevreden klanten.

Duurzaam Deventer

De gemeente Deventer heeft als ambitie om in 2030 volledig energieneutraal te zijn. Lees meer hierover op de site van de gemeente Deventer. Altijd mooi om een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van uw woonplaats.

Duurzaamheidpremie in Deventer

Via energiesubsidiewijzer.nl kunt u zien dat de gemeente Deventer een Duurzaamheidpremie biedt voor extra duurzame maatregelen, die helaas niet geldt voor zonnepanelen. Deventer biedt echter wel een voordelige duurzaamheidslening aan, die hieronder beschreven wordt.

Duurzaamheidslening

De SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland) biedt in de provincie Overijssel een Duurzaamheidslening aan. Hiervoor geldt dat u een rentepercentagekorting krijgt van 3% op het actueel geldende tarief. Het minimale rentetarief is 0,5%. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden van de Duurzaamheidslening.

Subsidie

De landelijke subsidiepot van AgentschapNL is sinds 8 augustus 2013 uitgeput. De regeling was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een impuls te geven. Dat is gelukt. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen. Hieruit blijkt dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling zal worden ingevoerd. Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem zeer interessant. Daarnaast is er op dit moment een btw-regeling actief, die uw investering nóg interessanter maakt.

Btw-regeling

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw over de aankoop en installatie van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees hier meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor u kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteert u van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Deventer wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Deventer. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Apeldoorn
Zonnepanelen Arnhem 
Zonnepanelen Deventer
Zonnepanelen Doetinchem

Ontdek wat u kunt besparen.