Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Breda

Woont u in Breda en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Sungevity biedt ook in Noord-Brabant de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Bij Sungevity werken we met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden. U krijgt bij ons een gratis zonne-advies met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij u langs te komen voor het opmeten van uw dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Veel mensen in zijn daarom al met Sungevity in zee gegaan voor zonnepanelen.

Subsidie zonnepanelen Breda

De landelijke subsidie van AgentschapNL was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een impuls te geven. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen en sinds 8 augustus 2013 is de subsidiepot uitgeput. Hieruit blijkt dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling wordt ingevoerd. Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem interessant

Via energiesubsidiewijzer.nl kunt u daarnaast controleren of dat er op dit moment een lokale subsidie voor uw gemeente is. Zoals u kunt zien, zijn er op dit moment geen lokale subsidies in Breda. Wel zijn er relatief goedkope leningen leningen beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen.

Btw voordeel

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw op de aanschaf van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Meer informatie vindt u op de pagina over btw zonnepanelen.

Verlaagd btw-tarief

U profiteert van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd om de bouwsector een impuls te geven. De regeling loopt tot 1 januari 2015. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is enkel 6% in plaats van 21%.

Energiebespaarlening

Het is mogelijk om uw zonnesysteem te financieren met behulp van de Energiebespaarlening. De belangrijkste kenmerken van de Energiebespaarlening zijn:

  • Het is een annuïteitenlening
  • Van de lening kan max. 75% gebruikt worden voor de financiering van zonnepanelen.
  • U kunt minimaal €2.500,- en maximaal €25.000,- lenen.
  • Looptijd van 7 tot 15 jaar met vaste rente.
  • Boetevrij aflossen en geen afsluitkosten.

Via ikinvesteerslim.nl vindt u alle informatie over deze Energiebespaarlening

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Breda wilt laten plaatsen. Sungevity onderscheidt zich onder andere in de productiegarantie. Wij noemen dat onze SunSure garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven.

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Breda. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Tilburg
Zonnepanelen Zeeland
Zonnepanelen Eindhoven

Ontdek wat u kunt besparen.