Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen Arnhem

Woont u in Arnhem en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Sungevity biedt ook in Gelderland de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Wij zijn een landelijke partij die inmiddels al honderden huishoudens heeft geholpen met de overstap naar zonnestroom. Sungevity werkt met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden.

U krijgt bij ons een gratis iQuote met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij u langs te komen om uw dak op te meten en kunnen daardoor een scherpe prijs bieden. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Of u nu in Arnhem zelf woont, of meer richting Elst, Huissen of Westervoort; Sungevity kan uw overstap naar zonnestroom professioneel en volledig toegespitst op uw situatie begeleiden.

Subsidie in Arnhem

Vanaf 1 juli 2016 stelt de gemeente Arnhem opnieuw duurzaamheidsleningen beschikbaar voor woningeigenaren die zonnepanelen willen aanschaffen. Is men particulier woningeigenaar of een Vereniging van Eigenaren (VvE), dan kan men minimaal 2.500 en maximaal 25.000 euro lenen tegen een lage rente. Deze rente is momenteel 1,6 procent. Voor de lening is vanuit het programma New Energie made in [Arnhem] 1 miljoen euro extra beschikbaar.

Meer informatie? 
Bezoek de website van de gemeente Arnhem.

De landelijke subsidiepot van AgentschapNL is sinds 8 augustus 2013 uitgeput. De regeling was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een impuls te geven. Dat is gelukt. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen. Hieruit blijkt dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling zal worden ingevoerd.

Btw-regeling

Wanneer u zichzelf aanmerkt als btw-ondernemer, kunt u de btw over de aankoop en installatie van uw zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor u uw terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees hier meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor u kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteert u van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Energiebespaarlening

Het is mogelijk om uw zonnesysteem te financieren met behulp van de Energiebespaarlening. De belangrijkste kenmerken van de Energiebespaarlening zijn:

  • Het is een annuïteitenlening
  • Van de lening kan max. 75% gebruikt worden voor de financiering van zonnepanelen.
  • U kunt minimaal €2.500,- en maximaal €25.000,- lenen.
  • Looptijd van 7 tot 15 jaar met vaste rente.
  • Boetevrij aflossen en geen afsluitkosten.

Via ikinvesteerslim.nl vindt u alle informatie over deze Energiebespaarlening.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt zodat u inhoudelijk een beslissing kan nemen of u zonnepanelen op uw woning in Arnhem wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo bent u ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen u haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Arnhem.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Apeldoorn
Zonnepanelen Deventer
Zonnepanelen Enschede
Zonnepanelen Zwolle 

Ontdek wat u kunt besparen.