Zonnepanelen Apeldoorn

Sungevity biedt ook in Apeldoorn de beste kwaliteit zonnepanelen, geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Wij zijn een landelijke partij die inmiddels al honderden huishoudens heeft geholpen met de overstap naar zonnestroom. We werken met installatieteams uit heel Nederland, en zo kunnen we in iedere regio de beste service leveren. Of je nu in Apeldoorn woont, in Beekbergen, Klarenbeek of Twello; Sungevity kan je overstap naar zonnestroom professioneel en volledig toegespitst op jouw situatie begeleiden.

Sungevity werkt met online offertes met exacte berekeningen op basis van de laatste satellietbeelden. Je krijgt bij ons een gratis zonne-advies met de ontwerpen, opbrengstberekeningen, prijzen en besparingen overzichtelijk bij elkaar. We hoeven daarom niet bij je langs te komen voor het opmeten van je dak, en kunnen zo de scherpste prijs bieden.

Stel, je woont in Apeldoorn en je speelt met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen. Wat is dan belangrijk voor jou?

Energiebespaarlening

Sinds 21 januari 2014 kun je in Apeldoorn een Energiebespaarlening afsluiten. Hiermee kun je als woningeigenaar duurzame woningaanpassingen (deels) financiëren. Klik hier voor meer informatie over de Energiebespaarlening.

Subsidie zonnepanelen Apeldoorn

De landelijke subsidie van AgentschapNL was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een opstart te geven. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen en sinds 8 augustus 2013 is de subsidiepot uitgeput. Hieruit blijkt dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling wordt ingevoerd.

Via energiesubsidiewijzer.nl kun je zien dat er op dit moment ook geen lokale subsidies in Apeldoorn zijn. Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem zeer interessant.

Duurzaam Apeldoorn

Apeldoorn heeft als ambitie om in 2020 de gebouwde omgeving energieneutraal te maken. Dat betekent dat er evenveel duurzame energie wordt opgewekt als er wordt gebruikt in de gebouwde omgeving. Lees hier meer over de plannen. Je kunt tevens een gratis boekje ‘Hart voor uw huis’ afhalen bij het stadhuis in Apeldoorn.

Btw-voordeel

Wanneer jij jezelf aanmerkt als btw-ondernemer, kun je de btw over de aankoop en installatie van je zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor je terugverdientermijn aanzienlijk verkort. Lees hier meer over het btw-voordeel. Sungevity werkt samen met MTH Accountants, die de benodigde administratieve handelingen volledig voor je kan regelen.

Verlaagd btw-tarief

Daarnaast profiteer je van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd ter ondersteuning van de bouwsector. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is slechts 6% in plaats van 21%. De regeling loopt tot 1 januari 2015.

Waarom Sungevity?

Sungevity vindt het belangrijk dat jij de juiste informatie krijgt zodat je inhoudelijk een beslissing kan nemen of je zonnepanelen op jouw woning in Deventer wilt laten plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen wordt echter te vaak te positief voorgespiegeld. Sungevity biedt daarom een unieke productiegarantie: SunSure. Zo ben je ervan verzekerd dat wij waarmaken wat we beloven!

Benieuwd naar wat zonnepanelen in jouw situatie kunnen betekenen? Onze zonnepanelen adviseurs van Sungevity kunnen jou haarfijn uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Apeldoorn. Vraag nu gratis en vrijblijvend een advies aan.

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Arnhem
Zonnepanelen Deventer
Zonnepanelen Enschede
Zonnepanelen Zwolle

Ontdek hoeveel je kan besparen