Zonnepanelen Almere

Sungevity heeft al een aantal klanten in Almere mogen verwelkomen. Niet zo gek, want in Almere zijn veel geschikte daken te vinden en er valt in de Provincie Flevoland aardig wat zonlicht. De gemiddelde opbrengst van zonnepanelen in Almere is daarom erg gunstig! Onderzoek van SolarCare heeft dan ook aangetoond dat in Flevoland een zonnesysteem meer opbrengt dan gemiddeld in de rest van Nederland. Daarbij heeft de gemeente Almere duurzaamheid als één van haar speerpunten gemaakt. De gemeente beschikt tevens over een groot aantal geschikte daken voor zonnepanelen, en biedt bewoners subsidies en duurzaamheidsleningen aan om te investeren in PV-systemen.

Buurtinitiatief

Op dit moment loopt er een buurtinitiatief door inwoners, voor de inwoners van Almere stad. Profiteer nu van een tijdelijke hoge korting, kijk op www.sungevity.nl/almere voor meer informatie. Let op: Dit geld alleen voor de eerste 100 deelnemers!

Als je meer wilt weten over zonnepanelen in Almere, kun je via één van onze adviseurs in contact komen met één van onze klanten in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld meer te weten komen over de ervaringen met Sungevity of met zonnepanelen in het algemeen. Bij Sungevity helpen we jou graag om meer te weten te komen over zonnepanelen, en hopen dat je net als onze klanten in Almere deel wilt uitmaken van de Rooftop Revolution.

Subsidie zonnepanelen Almere Poort

Vorig jaar was er een subsidie op zonnepanelen voor inwoners van Almere Poort. Deze subsidiepot is niet meer beschikbaar. Niet zo gek eigenlijk, want subsidies zijn eigenlijk helemaal niet meer nodig. En de huidige btw regeling voor eigenaren van zonnepanelen kan ook gezien worden als een vorm van subsidie, hoewel het geen label ’subsidie zonnepanelen’ heeft.

Btw voordeel

Wanneer jij jezelf aanmerkt als btw-ondernemer, kun je de btw op de aanschaf van je zonnesysteem volledig terugvorderen. Dit betreft vaak 10-15% van de totaalprijs, waardoor je terugverdientermijn aanzienlijk wordt verkort. Meer informatie vind je op de pagina over btw zonnepanelen.

Verlaagd btw-tarief

Je profiteert van het verlaagde btw-tarief op de diensten die wij leveren. Sinds 1 maart 2013 is het btw-tarief voor het installeren van zonnepanelen tijdelijk verlaagd om de bouwsector een impuls te geven. De regeling loopt tot 1 januari 2015. Het huidige btw-tarief op de installatie van zonnepanelen is enkel 6% in plaats van 21%.

Offerte zonnepanelen Almere

Bij Sungevity kun je een op maat gemaakt advies krijgen, met daarbij een exacte opbrengstberekening. We bieden daarbij een unieke opbrengstgarantie: SunSure. Onze adviseurs helpen je met het kiezen van het juiste systeem, en beantwoorden graag al je vragen. Sungevity maakt het overstappen op zonnestroom leuk en gemakkelijk. Vraag daarom nu jouw gratis een advies aan!

Meer informatie over de regio

Zonnepanelen Amsterdam
Zonnepanelen Haarlem
Zonnepanelen Utrecht

Ontdek hoeveel je kan besparen