Sungevity maakt de overstap naar zonnestroom makkelijk

  • Verlaag direct uw energierekening
  • Een duurzame investering met een hoog rendement
  • Meer zelfstandigheid: stroom van eigen dak
  • Draag bij aan een schonere wereld van morgen

Zo voordelig is zonnestroom

De zon is een schone energiebron die elke dag voor niets opgaat. Elke 6 minuten stapt er daarom wel iemand over op zonnestroom. Niet zo gek. Want met zonnepanelen produceert u niet alleen eigen schone stroom, maar bespaart u ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Bovendien is het een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank. Wist u dat u vaak meer dan de helft van uw stroom zelf kunt produceren? Uw eigen energiefabriek aan huis. Zo leeft u onafhankelijk van grote energiebedrijven en fossiele brandstof. 

U beslist, wij doen het werk

Wij doen er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Wij bieden een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.Image Ipad

Zonnestroom via Sungevity

Opbrengstgarantie

Opbrengstgarantie

Wij garanderen jouw opbrengst met onze SunSure opbrengstgarantie. Deze garantie is uniek in Nederland!
Internationaal

Internationaal

Vanuit de Verenigde Staten en Europa helpen we wereldwijd zoveel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren.
Monitoring

Monitoring

Al je energie op één plek. Nauwkeurig inzicht in je productie én stroom- en gasverbruik.

Sungevity Klanten aan het woord

Marc Blokker

"Zonnepanelen zijn bijna een must als je wilt bijdragen aan een schoner milieu en een betere toekomst voor onze kinderen. Sungevity gaf me direct een goed gevoel door hun benadering en uitleg. De doorslag gaf de opbrengstgarantie waardoor je als particulier een stuk zekerheid krijgt, waarna een feilloze installatie en service volgde. Ze liggen erop sinds december en het is leuk om met het langer worden van de dagen de opbrengsten bijna dagelijks te zien toenemen."

Marc Blokker
Thijs Debets

"Minder afhankelijk zijn, een mooie investering met een leuke maandelijkse besparing en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Geïnspireerd door de zonnepanelen in KLOP, kwam het aanbod van Sungevity op het perfecte moment. Met 12 panelen hebben wij een besparing van 2/3 van ons elektriciteitsverbruik. De installatie verliep heel goed en sindsdien wekken de panelen zonder problemen al 2,5 jaar stroom op. Leuk is ook de opbrengstgrafiek die je kunt inzien. Bekijk hier hoeveel ik opwek en bespaar.

Thijs Debets
Peter Tielemans

"Na lang oriënteren beseften we dat er eigenlijk geen reden was om het niet te doen: zelf actief worden bij de verduurzaming en daarbij een bijzonder financieel rendement. We hebben gekozen voor Sungevity om de professionaliteit. De uitvoering van het voortraject, de plaatsing en de nazorg waren goed. En nu de panelen er liggen, hebben we gemerkt dat het niet alleen modern is en een gevoel van onafhankelijkheid geeft, maar dat het vooral ook leuk is om te zien hoeveel je opwekt"

Peter Tielemans
Nico Dorrestein

"Wij hebben voor Sungevity gekozen vanwege de goede kwaliteit, het deskundige advies, en de goede service. Zonnestroom is een mooie energiebron, vooral met het oog op de toekomst, Waarbij we dan denken aan onze kinderen en kleinkinderen. Zonlicht zal altijd beschikbaar blijven, andere energiebronnen waarschijnlijk niet! Bovendien kunnen wij met het geld dat we besparen elke maand iets leuks doen met de kleinkinderen!

Nico Dorrestein

Ontdek hoeveel je kan besparen

Vul je gegevens in en een van onze adviseurs neemt z.s.m. contact met je op voor het advies.

Met het aanvragen van advies stem je in met de Algemene voorwaarden & Privacy Statement en zullen wij je voorzien van gratis en vrijblijvend zonne-advies.