Zonnestroom is zo opgewekt met Sungevity

  • Vrijblijvend advies op maat
  • 10 jaar SunSure: garantie op je stroomproductie
  • Dé zonnepanelen-expert sinds 2012
  • Grootste zonnepanelen bedrijf in Europa. En we groeien door!

Sungevity zonnepanelen in cijfers

Makkelijk overstappen, zorgeloos zonnestroom

We houden het graag makkelijk. Daarom kan je bij ons gewoon online overstappen. Zonder tijdrovende bezoeken. Op een moment dat het jou uitkomt. Wij bieden een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En regelen alles voor je. Van het ontwerp tot installatie. En ook daarna staan onze collega's van de service-afdeling voor je klaar!

Bij ons ben je altijd zeker van jouw besparing

Een 100% eerlijk advies

Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. 100% duidelijk en transparant, zonder kleine lettertjes.

10 jaar opbrengstgarantie

Leveren jouw zonnepanelen de komende 10 jaar minder stroom op dan voorspeld? Dan betalen wij je direct de gemiste opbrengst in harde euro’s terug. Gegarandeerd. Zo krijg je altijd het voordeel dat wij berekenen.

10 jaar monitoring

Onze zonne-experts monitoren jaarlijks jouw opbrengst. Zodat jij zorgeloos kunt genieten. Is er tussentijds toch iets aan de hand? Dan zitten we altijd voor je klaar.

De juiste keurmerken: Weet wat je op je dak haalt

Ons Zonnekeurmerk, uitgeven door onafhankelijke experts namens de overheid, biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Vergelijk het met de BOVAG, maar dan voor zonnepanelen. Niet zo standaard nog. Slechts 5% van de installateurs is in bezit van Zonnekeur.

Sungevity Installateurs Experts In Zonnepanelen

Ontdek of jij ook kunt besparen met zonnepanelen

Ook benieuwd hoeveel je op je energierekening kan besparen? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan. Onze experts maken aan de hand van je specifieke situatie en wensen een offerte op maat en geven antwoorden op al je vragen.

Adviesgesprek aanvragen