Zakelijke Zon

Door te investeren in het verduurzamen van huurwoningen brengen we de woonlasten omlaag, én gaat de waarde van de woningen omhoog  • Klantgerichte aanpak
  • Optimale ontzorging
  • Opbrengstgarantie
  • Gecertificeerde installaties
  • Subsidieadvies op maat

Het zonnetje in huis

Huishoudens zijn verantwoordelijk voor ruim 14% van de CO2 uitstoot in Nederland. De overstap naar zonne-energie kan daarmee bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Sungevity is in 2017 met partners en steun van Stichting Urgenda de Huurdakrevolutie begonnen: een stichting die zich inzet om verduurzaming van de woonvoorraad van woningcorporaties te versnellen. Sindsdien heeft Sungevity al duizenden huurwoningen voorzien van zonnepanelen. Ook vastgoed helpen wij graag bij het verduurzamen van de woningportefeuille.

Lees hier meer over onze missie

Woningcorporaties

De opdracht voor woningcorporaties is helder: de woningvoorraad verder verduurzamen vóór 2020. Met als doel tenminste een energielabel B. Zonnepanelen zijn hierin een belangrijke én vaak eerste stap. Logisch wel. Want met zonnepanelen bespaart de huurder direct op zijn energierekening. Bovendien zijn zonnepanelen de eerste bewustwording die aanzet tot verdere verduurzaming.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct gratis advies aan

Ypenburg Zonnepanelen Dsc 5502

Woningbeleggers

De doelstellingen zijn duidelijk: in 2023 moet de gehele woningportefeuille verduurzaamd zijn naar ten minste energielabel C. Zonnepanelen zijn een logische stap om daar te komen. Een zonnefabriekje op een pand verhoogt het energielabel én verlaagt de woonlasten. Daarbij worden huurders ook gestimuleerd tot verdere verduurzaming.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met verduurzamen?

Vraag direct gratis advies aan

Bewoners Amvest Wonen Met Zonnepanelen Op Huurwoning